wpa-cracker
wpa-cracker

Servicii de furat parole Wi-Fi

0 Shares
0
0
0
wpa-crackerWPA Cracker – ca reclama – creatorul serviciului spune ca in 20 minute poate sparge orice parola WPA (Wi-Fi Protected Access), cu ajutorul unui sistem “cloud computing”.

Oficial serviciul este destinat administratorilor de retele care vor sa testeze si sa imbunatateasca securitatea retelelor, dar nu trebuie sa te gandesti mult sa-ti dai seama ca se poate folosi si pentru scopuri mai putin legale (de exemplu ca sa folosesti internetul vecinului).

Operatiunea incepe cu un fisier mic de “handshake”, un fisier care contine comunicatii bidirectionale intre ruterul WPA si PC. WPA Cracker analizeaza informatiile, si decide daca reteaua e vulnerabila la metoda aceasta de spargere.

In realitate este un sistem foarte primitiv, are un dictionar de 135 milioane de fraze, pe care softul le incearca pe rand. De aceea este nevoie de cloud computing, adica multe calculatoare care conlucreaza cu un singur scop, fiindca un calculator obisnuit dual-core poate procesa numai circa 300 de incercari pe secunda, ce inseamna ca dureaza 125 ore sa incerce toate frazele din dictionar.

Asadar autorul programului spune ca pentru 34$ o parola WPA poate fi sparta in doar 20 minute cu ajutorul norului de calculatoare, sau la pretul de 17$ cu jumatate de nor dureaza 40 minute.
Download program

0 Shares
You May Also Like