Reparatii iPhone – cand eu telefoanele iPhone nevoie de service

Reparatii iPhone – cand eu telefoanele iPhone nevoie de service

0 Shares
0
0
0

Pentru orice defectiune a telefonului iPhone pe care o ai si consideri ca e prea dificil sa o remediezi acasa este indicat sa mergi intr-un service unde un specialist te poate ajuta cu cele mai bune sfaturi sau chiar cu reparatia propriu-zisa a telefonului. Exista o serie de probleme frecvente la modelele de telefoane iPhone pe care le poti remedia fie pe cont propriu, fie cu ajutor specializat. Iata care sunt cateva dintre acestea.

La modelele de iPhone 8 sau iPhone 8 Plus s-au observat in mod frecvente probleme cu sunetul, respectiv cu microfonul si cu difuzoarele. Daca acestea incep sa nu mai functioneze corect, daca auzi un zgomot sau sunetul emis de telefon este destul de slab, daca microfonul porneste la intamplare sau daca observi orice neregula in legatura cu acestea atunci este posibil sa fie nevoie de o constatare si  de o reparatie a telefonului. Inainte de a merge intr-un centru de reparatii iPhone, asigura-te ca ai setat comutatorul de pe partea laterala a dispozitivului in pozitia corecta, apoi verifica daca dispui de cea mai recenta versiune iOS, reporneste telefonul si verifica sunetul.

Se intampla ca iPhone-ul tau sa se reporneasca la intamplare chiar si atunci cand il dezactivezi? E posibil sa poti rezolva cu usurinta aceasta problema. Apasa butonul de reducere a volumului si butonul de alimentare simultan pentru cateva secunde pana cand telefonul se reporneste automat. Daca aceasta solutie nu este cea potrivita, atunci indicat este sa iei legatura cu Apple sau sa ceri ajutorul unui specialist dintr-un service care se ocupa de reparatii iPhone.

O alta problema frecventa cu modelele de telefoane iPhone este supraincalzirea aparatului. Fie ca te joci un joc sau ca vizionezi un film pe telefon, este posibil sa observi ca aparatul s-a supraincalzit. Asigura-te ca aceasta supraincalzire nu se mai simte dupa un anume timp. Daca aceasta persista, incearca sa repornesti dispozitivul si apoi sa cauti aplicatiile din telefon care ar putea consuma prea multa energie. Daca observi ceva neobisnuit, poti dezinstala si reinstala aplicatia respectiva. De asemenea, verifica serviciile de localizare, pentru ca acestea consuma multa energie si este posibil ca aceasta sa fie cauza supraincalzirii. Daca totusi niciuna dintre acestea nu este solutia, ia legatura cu un specialist in reparatii iPhone care iti poate oferi cele mai bune solutii si sfaturi.

Ai observat ca iPhone-ul pe care il ai nu mai functioneaza in aceiasi parametri, ca performanta pare a-i fi afectata? Dispozitivul se blocheaza sau aplicatiile functioneaza cu intarziere? Fie este nevoie de instalarea unui nou software, fie poti reporni telefonul sau poti reseta setarile de retea. Daca ai incercat sa faci toate acestea si totusi performanta nu se imbunatateste, atunci apeleaza la ajutorul specialistilor in reparatii.

Acelasi lucru il poti face si atunci cand telefonul se inchide si se deschide singur, fara a actiona asupra lui. De multe ori solutia de care este nevoie te poate depasi daca nu ai cunostintele necesare si aceasta nu poate fi decat apelarea la persoanele care se ocupa in mod constant cu probleme de acest fel si stiu ce sa faca.

0 Shares
You May Also Like