telefon-fix

RDS.Tel are 1 milion de abonati

0 Shares
0
0
0

telefon-fixLansat in aprilie 2003, serviciul de telefonie fixa RDS.Tel a aparut pe piata ca o solutie dorita si asteptata de consumatori, o alternativa la serviciile de telefonie furnizate de operatorul public. Oferind posibilitatea apelarii (prin voce sau fax) a unor destinatii internationale prin cartele preplatite, ce aveau la baza tehnologia moderna TDM (Time Division Multiplexing), serviciul a castigat tot mai multi utilizatori, care isi doreau libertate de comunicare si in acelasi timp preturi foarte competitive.

In aprilie 2004, investitiile companiei din ultimul an se concretizau in dezvoltarea si lansarea primei alternative la serviciul de telefonie fixa nationala – RDS.Tel, noua telefonie fixa nationala, ce oferea consumatorilor in primul rand libertatea de alegere, pe langa o perspectiva moderna asupra unui serviciu clasic, tehnologie de ultima generatie si un raport calitate-pret foarte atractiv.

La sfarsitul anului 2004 (decembrie), la doar cateva luni de la lansare, telefonia fixa RDS.Tel deservea deja 60.000 de abonati. Acest lucru a fost posibil datorita contextului oferit de liberalizarea pietei de telefonie fixa.

Procesul de crestere a numarului de utilizatori ai serviciului de telefonie fixa RDS.Tel a continuat, ajungand in decembrie 2005 sa atinga pragul de 350.000 de abonati, iar pana in aprilie 2006 acestora li s-au adaugat alti 100.000 de clienti. Evolutia spectaculoasa a numarului de abonati a fost inregistrata in perioada aprilie 2006 – septembrie 2007, cand RDS.Tel a devenit serviciul de telefonie fixa preferat de 1 milion de romani.


Oferta competitiva este unul dintre principalele motive pentru care abonatii aleg serviciul de telefonie fixa RDS.Tel

Oferta RDS.Tel a devenit, in timp, din ce in ce mai flexibila si accesibila, plecand de la cerintele si nevoile consumatorilor de a comunica cu prietenii, cu familia sau peste hotare, la preturi pe masura oricarui buzunar. Astfel, RDS.Tel si-a adaptat abonamentele pentru toate tipurile de utilizatori, chiar si pentru cei cu nevoi mici de comunicare. Pentru acestia, exista un tip de serviciu fara abonament (0 Lei), de care oricine poate beneficia daca se afla in aria de acoperire a retelei
RCS & RDS. Astfel, abonatul primeste o linie telefonica cu abonament gratuit (0 Lei) valabil pe toata durata contractului, un aparat telefonic CADOU, instalare gratuita si cel putin 100 de minute nationale incluse in reteaua RDS.Tel si 50 de minute in Romtelecom, in fiecare luna. Oferta este construita astfel incat utilizatorii sa se poata convinge de toate beneficiile mentionate mai sus, compania punandu-le la dispozitie atat infrastructura tehnica, echipamentul fizic necesar utilizarii serviciului, cat si minute nationale gratuite in fiecare luna.

Pentru cei care au o nevoie mai mare de comunicare, acestia pot alege unul dintre cele doua tipuri de abonamente, in valoare de 12 Lei si 20 Lei/luna (cu TVA inclus). Acestea au incluse pana la 1100 de minute nationale gratuite in retelele fixe RDS.Tel si Romtelecom.

Pe de alta parte, nu numai ofertele de abonamente sunt foarte avantajoase pentru utilizator, ci si tarifele percepute pentru apelurile nationale. Astfel, pentru un apel in propria retea, atat la nivel local cat si national, RDS.Tel taxeaza cu doar 0,01 euro minutul de convorbire, fiind in prezent cel mai mic tarif de pe piata. De asemenea, RDS.Tel percepe cele mai competitive tarife si pentru apelurile in reteaua Romtelecom, in alte retele fixe, dar si pentru convorbirile in retelele mobile:

  • Tarife apeluri catre reteaua Romtelecom: 0,02 euro/min intrajudetean
  • Tarife apeluri catre reteaua Romtelecom: 0,035 euro/min interjudetean
  • Tarife apeluri catre alte retele fixe: 0,02 euro/min
  • Tarife apeluri catre retele de telefonie mobila: 0,09 euro/min

*Tarifele pentru apeluri sunt exprimate in Euro si nu includ TVA. Pentru a consulta toate tarifele valabile din reteaua RDS.Tel, va rugam sa accesati www.rdstel.ro.

RDS.Tel este serviciul ce poate fi achizitionat la pachet cu serviciul de internet si de televiziune prin cablu RCS, astfel incat abonatul beneficiaza de 2 sau 3 servicii la tarife foarte accesibile.
0 Shares
You May Also Like