Posibile-probleme-pentru-Samsung-Galaxy-S7-si-Galaxy-S7-Edge
Posibile probleme pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Posibile probleme pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

0 Shares
0
0
0

Posibile-probleme-pentru-Samsung-Galaxy-S7-si-Galaxy-S7-EdgeAtunci cand ai intentia de a-ti cumpara un telefon mobil inteligent, cu siguranta te vei gandi la faptul ca  nu vrei un dispozitiv care sa se blocheze in timpul in care il utilizezi, si care sa se defecteze destul de rapid, asa ca in mod normal, iti vei indrepta atentia asupra celor mai performante telefoane de pe piata.

Cele mai performante telefoane de pe piata, cu siguranta sunt dispozitivele comercializate de catre Apple si Samsung, iar cele mai reusite modele si cele mai apreciate in prezent sunt modelele iPhone 7, respectiv  Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Sunt o multime de persoane care iubesc un brand si care nu ar accepta niciodata sa isi cumpere un telefon de la compania rivala. De exemplu un utilizator de iPhone, in cazul in care are telefonul stricat, prefera un alt model de iPhone, mai vechi, decat sa isi cumpere un model de la Samsung.

Acelasi lucru se pare ca este valabil si in cazul utilizatorilor de telefoane Samsung, care daca detin un Galaxy S7 de exemplu, iar acesta se defecteaza, mai bine isi cumpara un model mai ieftin de la acelasi producator, decat sa isi indrepte atentia asupra modelelor companiei rivale.

Ei bine, tot ceea ce trebuie sa stii este insa faptul ca deoarece inca nu exista pe piata telefonul perfect, si nici nu cred ca va exista prea curand, chiar si aceste dispozitive care sunt foarte costisitoare, se pot defecta, iar tu vei fi nevoit sa cauti un service Gsm Bucuresti, unde sa iti trimiti telefonul la reparat.

Si dupa cum spuneam, chiar si modelele acestor doua branduri celebre pot sa aiba tot felul de probleme, iar in continuare vom vorbi despre situatiile neplacute cu care s-au confruntat utilizatorii de Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Se pare ca in momentul in care anumiti utilizatori incearca sa acceseze camera foto, pe ecran le apare mesajul “ Warning, Camera failed”. Alti utilizatori au descoperit insa faptul ca atunci cand acceseaza camera foto ecranul dispozitivului ramane alb, iar abia apoi le apare acest mesaj.

Se pare ca aceasta problema ar aparea datorita faptului ca functia Smart Stay foloseste camera frontala pentru ca urmareste acel moment in care te uiti in telefon, iar din acest motiv apare respectiva problema cand incerci sa pornesti camera foto principala.

O masura pe care o poti lua este aceea de a dezactiva functia Smart Stay, sau aceea de a reseta dispozitivul, iar in cazul in care problema persista, te poti prezenta cu telefonul la magazinul de unde l-ai cumparat, iar de acolo va fi trimis la service, insotit de certificatul de garantie.

Se pare ca o alta problema de care se plang utilizatorii este aceea ca dispozitivul se descarca foarte rapid, dar aceasta problema este prezenta la toate telefoanele mobile inteligente.

Pentru a evita descarcarea rapida a bateriei, iti recomand sa inchizi acele aplicatii pe care nu le folosesti in momentul de fata, sa dezactivezi serviciile de localizare, si deasemenea sa dezactivezi datele mobile si wifi in momentul in care nu navighezi pe internet.

In ciuda faptului ca te poti confrunta cu aceste situatii destul de jenante, totusi iti recomand sa iti cumperi un astfel de telefon, atunci cand vrei sa il inlocuiesti pe cel vechi.

0 Shares
You May Also Like