Moduri-de-imbunatatirea-circuitelor-electrice-adaptate-nevoilor-zilelor-noastre
Moduri de imbunatatire a circuitelor electrice adaptate nevoilor zilelor noastre

Moduri de imbunatatire a circuitelor electrice adaptate nevoilor zilelor noastre

0 Shares
0
0
0

Moduri-de-imbunatatirea-circuitelor-electrice-adaptate-nevoilor-zilelor-noastrePentru a functiona corespunzator orice locuinta are nevoie de un sistem electric bine pus la punct. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul Electroglobal – materiale electrice.

Electroglobal – materiale electrice este o firma care din 2004 si pana in prezent ofera clientilor sai o gama diversificata de materiale electrice, de la aparataj de joasa tensiune si cabluri electrice, la motoare si tablouri electrice.

Stilul de viata modern include acum multe produse tehnologice avansate noi, care lanseaza o adevarata provocare serviciilor electrice vechi. Daca remodelati o casa mai veche, exista sanse foarte mari  ca departamentul de constructii locale sa aiba nevoie de o imbunatatire a serviciului electric la 100 de amperi. De ce?

Pentru a va asigura ca exista suficienta energie in casa pentru toate nevoile electrice fara a provoca un incendiu. Casele mai vechi nu aveau nevoie sa suporte atat de multe aparate.

Atunci cand imbunatatiti serviciul electric si recablati o bucatarie renovata, un spa nou sau alt proiect de imbunatatire a casei, ar trebui sa ganditi dincolo de nevoile imediate si sa anticipati si alte caracteristici pe care dumneavoastra sau un viitor proprietar le-ar putea dori.

Acordarea de o perioada mai mare de timp pentru imbunatatirea cablurilor electrice ar putea economisi o multime de bani si timp pe termen lung. Cele mai multe dintre circuitele electrice standard sunt pe o linie de 120 de volti.

Pentru a rula aparate si echipamente electrice grele, veti avea nevoie de un curent de 220 de volti. Si, cu exceptia cazului in care uscatorul de haine functioneaza pe gaz, veti avea nevoie de o priza de 220 de volti pentru a opera cu astfel de aparate. Prin urmare este mai mult decat necesar ca priza sa fie imbunatatita la 220 de volti pentru a putea face fata acestui tip de aparatura.

Iata cateva alte lucruri de luat in considerare:

1. Aparatele – cu o mare varietate de aparate de bucatarie, cum ar fi cele de prelucrare a produselor alimentare, blenderele, rasnitele de cafea, aparatele de cappuccino, masinile de facut paine, este nevoie de o multime de prize electrice intr-o bucatarie moderna.

2. Televiziune prin cablu / satelit – unde va ganditi sa va uitati la televizor? Luati in considerare adaugare de cablu in dormitorul sau camera de la etaj sau poate in cea de la parter.

3. Calculatoare –
in care din camere ar putea cineva sa conecteze un computer sau un modem? O camera de oaspeti ar putea functiona si ca biroul de acasa. Luati in considerare adaugarea de prize electrice suplimentare sau o linie de telefon sau modem.

4. Ventilatoare de tavan – cablurile suplimentare va vor permite sa controlati luminile si ventilatoarele separat de la comutatorul din perete, sa reglati viteza ventilatorului si sa inchideti lumina lasand ventilatorul aprins.

5. Garaj sau atelier de lucru – puteti folosi o unealta fara sa fiti nevoiti sa scoateti congelatorul din priza? Daca nu, imbunatatiti serviciul electric din atelierul dumneavoastra pentru a reduce sansele de supraincarcare a circuitelor.

0 Shares
You May Also Like