masina electrica de tocat carne Alpin Profi 1600W

Masina de tocat profesionala: un instrument rapid si igienic pentru tocat carnea

0 Shares
0
0
0
masina electrica de tocat carne Alpin Profi 1600W

Masina de tocat carne profesionala este un instrument de bucatarie foarte practic pentru tocat tot felul de carnuri, dar si multe alimente. Disponibil in versiune manuala sau electrica, tocatorul profesional este un echipament esential intr-o bucatarie.

Design solid din otel inoxidabil, viteza, simplitate, masina electrica de tocat carne Alpin Profi 1600W are multe avantaje pentru a facilita munca bucatarilor sau macelarilor profesionisti.

De ce si cum sa folosesti o masina de tocat carne profesionala?

Fie electrica sau manuala, masina de tocat carne devine rapid esentiala pentru realizarea diverselor preparate precum terine, fripturi tocate, chiftele, carnati…

Este posibil sa toci toate tipurile de carne: pui, vitel, porc, oaie…

Nota: tocatorul nu este rezervat exclusiv carnii, el poate fi folosit pentru diverse produse precum legume sau peste.

In instructiunile de utilizare sunt foarte simple. Doar alegi grila de tocat dorita, apoi pui bucata de carne jos si, in final, rotesti manivela pentru un tocator manual sau actionezi mecanismul pentru un tocator electric.

Cum sa alegi masina de tocat carne profesionala potrivita?

Varianta electrica sau manuala? Cu sau fara accesorii? Pe langa pret, sunt multe detalii de luat in considerare inainte de achizitie.

Tocator electric vs tocat manual

Acestea sunt cele 2 tipuri principale de tocatoare. Totul depinde de tipul tau de utilizare.

Masina de tocat carne electrica profesionala pentru utilizare intensiva

Masina de tocat electrica este destinata profesionistilor care lucreaza cu o cantitate mare de carne pe zi. Acest tip de tocator ofera intr-adevar un debit mare variind de la 0,3 kg/ora pana la mai mult de 100 kg/ora. Deci alege-ti viteza in functie de nevoile tale.

Vet putea taia o cantitate mare de mancare fara efort.

Tocator manual pentru utilizare ocazionala

Opteaza pentru un tocator manual pentru a face mici preparate ocazionale precum conserve sau terine. Tocatoarele manuale au avantajul de a fi ieftine, dar sunt un produs mult mai lent decat varianta electrica.

Ce accesorii pentru o masina de tocat carne profesionala?

Sunt disponibile multe accesorii pentru a facilita utilizarea tocatorului si pentru a varia tipul de taiere. Astfel, poti gasi varfuri de diferite diametre, adaptoare pentru carnati, cutite de tocat…

Daca faci carnati, exista adaptoare dedicate. Trebuie doar sa umpli carcasa cu carne. Un timp pretios economisit!

Avantajele unui tocator profesional

Fie electrica sau manuala, masina de tocat carne profesionala are multe avantaje.

  • O solutie rapida si igiena

Tocarea carnii cu o masina de tocat profesionala economiseste timp considerabil si iti permite sa obtii un preparat omogen.

Cu o versiune electrica, se va putea toca cantitati mari intr-un timp foarte scurt. Unele utilaje ofera o rata de productie de peste 100 kg pe ora!

  • Un material puternic si durabil

Masinile de tocat profesionale sunt fabricate din otel inoxidabil (inox). Otelul inoxidabil este utilizat pe scara larga pentru diverse echipamente de bucatarie.

In primul rand, un tocator din otel inoxidabil va fi foarte durabil si potrivit pentru o utilizare intensiva timp de multi ani.

  • Manipulare sigura

Siguranta este esentiala atunci cand manipulezi materiale ascutite.

0 Shares
You May Also Like