Care sunt avantajele folosirii unui set de greutati reglabile?

Care sunt avantajele folosirii unui set de greutati reglabile?

0 Shares
0
0
0
Care sunt avantajele folosirii unui set de greutati reglabile?

Daca vrei sa iti construiesti un aspect placut si o stare de sanatate buna, ai nevoie sa faci sport de cat mai multe ori in timpul pe care il ai la dispozitie. Este important sa ai un program bine stabilit si sa eficientizezi orele pe care doresti sa le investesti in aceasta directie.

De aceea un set gantere din otel cromat cu greutati reglabile STC30 este perfect pentru a duce la indeplinire obiectivele pe care ti le propui. La BeProgressive.ro vei descoperi o gama larga de echipamente care iti vin in ajutor atunci cand vrei sa te dezvolti sau atunci cand esti chiar la inceput si doresti sa iti construiesti o rutina de antrenament chiar la tine acasa.

Iata care sunt avantajele utilizarii unui set de greutati reglabile si cum poti beneficia de ceea ce ele iti ofera:

  1. Atunci cand ai posibilitatea de a folosi un set de greutati reglabile, poti sa te centrezi pe crestere progresiva a dificultatii antrenamentelor

Ganterele reglabile iti permit sa te adaptezi la nevoile corpului tau. Daca esti la inceput, poti utiliza o geutate mai mica, iar daca esti avansat, poti sa te bucuri de posibilitatea de a lucra cu cea mai mare greutate disponibila in acest set.

De asemenea, diverse tipuri de exercitii sunt construite cu greutati specifice, iar tu ai variantele de a modifica ganterele asa cum doresti. Mai mult, atunci cand avansezi si iti dezvolti musculatura, poti creste progresiv si numarul de kilograme folosit in antrenament.  

  • Setul poate sa fie folosit de catre incepatori si de catre cei avansati si pasionati de zona de fitness

Setul reglabil de la BeProgressive este destinat atat incepatorilor, cat si celor care doresc sa faca antrenamente foarte dificile.

  • Setul de la Progressive are posibilitatea de a transforma ganterele in bara.

 Sistemul inovator de prindere pe care il utilizeaza acest set de gantere este unul care te va ajuta sa iti extinzi gama de antrenamente. O sa poti face exercitii foarte diferite si o sa te poti bucura de o crestere vizibila a muschilor tai.

  • Greutatile reglabile pot sa fie usor de depozitat in casa si poti sa le folosesti zilnic, oricand doresti sa ai grija de aspectul si sanatatea corpului tau

Nu ai nevoie de spatiu mare de depozitare pentru acest tip de echipament. Poti sa folosesti zilnic ganterele si le poti depozita in cutia lor.

  • Este important sa folosesti greutati realizate corect, care sa aiba o constructie potrivita pentru tine si nevoile tale de antrenament

Ganterele de la BeProgressive sunt realizate din otel cromat si sunt bine realizate, astfel incat sa ai parte de confort. Ele sunt gandite pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp. Vei putea sa le folosesti ca atare, cu numarul de kilograme dorit, precum si sub forma de bare, unind cele doua gantere intre ele.

 Asadar, o sa ai parte de multiple forme de antrenament pentru toti muschii pe care vrei sa ii lucrezi cu ajutorul lor.

0 Shares
You May Also Like