lenjerie-de-pat-fashion
Lenjerie de pat fashion

Lenjerii de pat Fashion

0 Shares
0
0
0
In zilele noastre calatroiile au devenit o necesitae. Fie ca plecam in interes de serviciu sau in vacanta cu familia toti sfarsin in acelasi loc: hotelul. Alegem un hotel primitor, in diferite locatii, cu mai multe sau mai putine facilitati. Un singur lucru au in comun aproape toate hoteluriel : lenjeria de pat alba.  Cati dintre dumneavoastra nu si-ar dori o lenjerie ca aceea din hotluri?! Alba , simpla, foarte moale la atingere si care te cuceresc de indata ce ai atins-o.
Daca nu a-ti observat pana acum lenjeriile albe din hoteluri cu siguranta sunteti  iubitori ai clulorii. Cautati lenjerii in care sa “dormiti in culori”. Imprimeurile sunt diversificate, pentru toate gusturile. Doamnele adora imprimeurile florale si culorile feminine in timp de domnii, sa fin seriosi, ei vor doar sa doarma !
Pentru copilasi putem alege azi tot ceea ce noi nu am indraznit sa vizam in copilaria noastra. Produslele pentru copilasi intotdeaua au avut o trasatura aparte. Intalnim in magazime lenjeri cu personaje din desenele animate, culori minuntae si materiale de  cea mai buna calitate.
Producatorii de lenjerii de pat se intrec in modele unicat de lenjeri de pat si dau dovada de creativitate lansand pe piata lanjerii romantice, dar si infricosetoare sau produse care iti pot smulge zambete.
o alta calitate in a lenjeriei este aceea ca protejeaza salteaua, pilota  si perna reducandu-le gradul de uzura.
Pentru a va pastra sanatatea se recomanda ca lenjeria sa fie schimbata o data la saptamana. Alergolorii spun ca dormitul pe lemjeria murdara duce la aparitia bolilor de piele sau a alergiilor grave.
Lenjeriile din bumbac sunte cele mai folosite in toata lumea, iar datorita tehnologiei azi intalnim  materiale din bumbac foarte rezistente care nu se deloloreaza  nici daca sunt folosite cu fregventa ani de zile.
Puetem alege lenjeriile de pat nu numai in functie de culoare sau material, ci si in funcite de sezonul in care le folosim. Daca in timpul verii rolul lenjeriei este acela de a racorisi, sa fie cat mai lejera, in timpul iernii ne dorim ca lenjeria sa ofere caldura de care avem nevoie dupa o zi petrecuta afara.
Pentru ca lenjeria de iarna sa ofere confortul dorit este important sa fie confectionata din materiale naturale. Cel mai uitilizat material din care se fac lenjerii de pat este bumbacul datorita faptului ca un bumbac gras ofera caldura in timpul iernii iar bumbacul subtire poate oferii  recoare in timpul verii.
Un material confectionat din bumbac, ideal pentru sezonul rece, este flanelul. Acest  material este cunoscut inca din sec XVII, este foarte moale si foarte calduros.
Matease este si ea potrivita pentru lenjeriile folosite in sezonul rece. Ofera mai ales eleganta insa are si un bun control  asupra temperaturii. Spre deosebire de flanel , matasea este rece la prima atingere dar sa incalzeste imediat si poate sa mentina o temperatura constanta a corpului . Astfel lenjeriile de pat din matase va pot oferi un somn linistit si  extrem de relaxant.
Pentru persoanele alergice la diferite tesaturi sau la praf un material ideal pentru lenjerie este fleece-ul, chiar daca nu este un material natural.
O pilota sau o patura de lana sunt si ele potrivite pentru a va incalzi.
La toate calitatile legate de confortul lenjeriei de pat mai putem adauga si aceea legata de aspect. Acesta este foarte important cand tinem la aspectul si eleganta intregului dormitor. Ba  mai mult o lenjerie frumoasa poate schimba look-ul intregului dormitor.
Putem asorta draperiile cu lenjeria de pat sau cuvertura, iar decoratiunile, lumanarile parfumate sau mirosul lenjerie pot transforma dormitorul locul perfect de odihna si relaxare.

lenjerie-de-pat-fashion

In zilele noastre calatoriile au devenit o necesitate. Fie ca plecam in interes de serviciu sau in vacanta cu familia toti sfarsim in acelasi loc: hotelul. Alegem un hotel primitor, in diferite locatii, cu mai multe sau mai putine facilitati. Un singur lucru au in comun aproape toate hotelurile : lenjeria de pat alba.  Cati dintre dumneavoastra nu si-ar dori o lenjerie ca aceea din hoteluri?! Alba , simpla, foarte moale la atingere si care te cucereste de indata ce ai atins-o.

Daca nu ati observat pana acum lenjeriile albe din hoteluri cu siguranta sunteti  iubitori ai culorii. Cautati lenjerii in care sa “dormiti in culori”. Imprimeurile sunt diversificate, pentru toate gusturile. Doamnele adora imprimeurile florale si culorile feminine in timp de domnii, sa fim seriosi, ei vor doar sa doarma !

Pentru copilasi putem alege azi tot ceea ce noi nu am indraznit sa visam in copilaria noastra. Produsele pentru copilasi intotdeaua au avut o trasatura aparte. Intalnim in magazine lenjerii de pat  cu personaje din desenele animate, culori minunate si materiale de  cea mai buna calitate.

Producatorii de lenjerii de pat se intrec in modele unicat si dau dovada de creativitate lansand pe piata lenjerii romantice, dar si infricosatoare sau produse care iti pot smulge zambete. O alta calitate in a lenjeriei este aceea ca protejeaza salteaua, pilota  si perna reducandu-le gradul de uzura.
Pentru a va pastra sanatatea se recomanda ca lenjeria sa fie schimbata o data la saptamana. Alergolorii spun ca dormitul pe lenjeria murdara duce la aparitia bolilor de piele sau a alergiilor grave.

Lenjeriile din bumbac sunt cele mai folosite in toata lumea, iar datorita tehnologiei azi intalnim  materiale din bumbac foarte rezistente care nu se decoloreaza  nici daca sunt folosite cu frecventa ani de zile.

Putem alege lenjeriile de pat nu numai in functie de culoare sau material, ci si in funcite de sezonul in care le folosim. Daca in timpul verii rolul lenjeriei este acela de a racori si, sa fie cat mai lejera, in timpul iernii ne dorim ca lenjeria sa ofere caldura de care avem nevoie dupa o zi petrecuta afara.

Pentru ca lenjeria de iarna sa ofere confortul dorit este important sa fie confectionata din materiale naturale. Cel mai uitilizat material din care se fac lenjerii de pat este bumbacul datorita faptului ca un bumbac gras ofera caldura in timpul iernii iar bumbacul subtire poate oferi  racoare in timpul verii.

Un material confectionat din bumbac, ideal pentru sezonul rece, este flanelul. Acest  material este cunoscut inca din sec XVII, este foarte moale si foarte calduros.

Matasea este si ea potrivita pentru lenjeriile folosite in sezonul rece. Ofera mai ales eleganta insa are si un bun control  asupra temperaturii. Spre deosebire de flanel , matasea este rece la prima atingere dar se incalzeste imediat si poate sa mentina o temperatura constanta a corpului . Astfel lenjeriile de pat din matase va pot oferi un somn linistit si  extrem de relaxant.

Pentru persoanele alergice la diferite tesaturi sau la praf un material ideal pentru lenjerie este fleece-ul, chiar daca nu este un material natural.
O pilota sau o patura de lana sunt si ele potrivite pentru a va incalzi.

La toate calitatile legate de confortul lenjeriei de pat mai putem adauga si aceea legata de aspect. Acesta este foarte important cand tinem la aspectul si eleganta intregului dormitor. Ba  mai mult o lenjerie frumoasa poate schimba look-ul intregului dormitor.

Putem asorta draperiile cu lenjeria de pat sau cuvertura, iar decoratiunile, lumanarile parfumate sau mirosul lenjeriei pot transforma dormitorul  in locul perfect de odihna si relaxare.

0 Shares
You May Also Like