Kangaroo Motion Sensor

0 Shares
0
0
0

Sistemele de securitate de la domiciliu ofera o modalitate de a va pastra siguranta acasa in timp ce va aflati departe, dar nu toata lumea are nevoie sau bugetul pentru un sistem complet, cu toate accesoriile cu care vine acesta.

Uneori, un dispozitiv simplu, cum ar fi senzorul de miscare Kangaroo ($ 30), va face tot ceea ce aveti nevoie sa faca. Acest senzor independent de miscare este complet fara fir si reprezinta o solutie rapida pentru instalare, oferindu-va optiunea de a va monitoriza singuri activitatea de pe telefonul dvs. sau de a utiliza un serviciu profesional de monitorizare accesibil. Acesta va face treaba, dar nu functioneaza cu alte dispozitive inteligente de acasa, cum ar fi camerele de luat vederi, sirenele si sistemele inteligente de securitate DIY, si nu are cateva caracteristici de baza, cum ar fi suportul geofunctional si rapoartele de activitate.

Design si caracteristici

Senzorul Kangaroo este alb, are o dimensiune de 3,5 x 1,5 x 0,7 inci (HWD) si cantareste 2,3 uncii (65 de grame). Are o raza de 4.5 metri si un camp vizual de 120 de grade si este alimentat de doua baterii AA, care sunt incluse. De asemenea, vine cu banda adeziva dubla in spate preinstalata pentru montare usoara prin presare si lipire, banda adeziva de rezerva, o pereche de suruburi de montare pentru o instalare mai sigura si un manual de utilizare. Exista un mic buton de resetare in partea dreapta si un panou detasabil pe spate care acopera bateriile.

Spre deosebire de senzorii de miscare pe care ii obtineti cu majoritatea sistemelor de securitate la domiciliu, cum ar fi Abode si Alarma cu inel, senzorul Kangaroo nu necesita un hub. In schimb, utilizeaza circuite Wi-Fi 802.11n pentru a va conecta direct la reteaua de 2,4 GHz a casei dvs. Puteti conecta pana la 20 de senzori pe locuinta. Cand miscarea este detectata, senzorul va trimite o notificare push pe telefon si va lasa mesaje text si vocale. Cand vedeti notificarea push in aplicatie, puteti apasa butonul Disarm-dezarmare si puteti apela autoritatile locale sau puteti lasa centrul de raspuns sa cheme autoritatile, daca v-ati inscris pentru un serviciu profesional de monitorizare. De asemenea, puteti invita prietenii si familia sa descarce aplicatia si sa primeasca notificari atunci cand senzorul este declansat, pentru a va ajuta sa va monitorizati casa in timp ce va aflati in concediu.

Preturi.

Exista doua planuri disponibile, ambele care necesita un abonament. Daca alegeti sa monitorizati automat, va trebui sa platiti o taxa lunara de 1 USD pentru a utiliza aplicatia, sa profitati de notificarile push si sa invitati alti utilizatori pentru a va ajuta sa monitorizati casa. Pentru 9 dolari pe luna obtineti totul in planul de auto-monitorizare, plus monitorizarea profesionala 24/7 si eligibilitatea pentru reduceri de asigurare de pana la 20%. Prin monitorizarea profesionala, un centru de raspuns va genera un mesaj text care va informeaza ca miscarea a fost detectata, cu o solicitare de a raspunde prin tastarea dezarmarii ca raspuns. Daca nu reusiti sa raspundeti, serviciul genereaza un robocall pe telefon inainte de a anunta autoritatile locale. Este important sa retineti ca, spre deosebire de serviciul de monitorizare pe care il obtineti cu sisteme cum ar fi Vivint Smart Home si ADT Pulse, nu veti fi conectat la un agent live.

Aplicatia mobila (disponibila pentru Android si iOS) este simpla si usor de utilizat. Se deschide pe un ecran colorat, care va spune daca locuinta dvs. este asigutata sau nu si are un glisor pentru a va activa si a va dezarma senzorii. In partea de jos a ecranului sunt trei butoane: butonul de asistenta pentru clienti deschide un ecran unde puteti solicita un apel de la asistenta tehnica, deschideti o sesiune de chat sau sa vizitati sectiunea „Intrebari frecvente” a site-ului Kangaroo; butonul Acasa va duce inapoi la ecranul Acasa; si butonul Setari deschide o pagina in care puteti introduce informatiile despre cont si contul dvs., puteti activa sau dezactiva notificarile, puteti invita alti utilizatori sa primeasca alerte, sa verifice nivelurile bateriilor si sa adauge noi dispozitive. Exista o intarziere de zece minute din momentul armarii senzorului inainte ca acesta sa trimita o alerta. Ea are menirea de a va oferi destul timp pentru a iesi din casa, dar ar fi bine daca ati putea ajusta aceasta setare, deoarece zece minute sunt putin cam mult.

Senzorul Kangaroo este un dispozitiv autonom si, ca atare, nu se integreaza in prezent cu alte gadget-uri inteligente, cum ar fi camerele, incuietorile de usa si sistemele de iluminare, si nici nu il puteti adauga la un sistem de securitate existent, ca SimpliSafe Home Security sau Nest Secure. Nu are suport pentru geofencing, care se foloseste pentru a arma si dezarma automat multe dispozitive de securitate bazate pe locatia telefonului dvs. si nu accepta applet-uri IFTTT.

In momentul acestei revizuiri, senzorul nu suporta nici platforma HomeKit a Apple sau comenzile vocale Alexa / Google Assistant, dar, potrivit unui purtator de cuvant al companiei, suportul pentru aceste functii este in lucru.

Instalare si performanta

Senzorul Kangaroo a fost foarte usor de instalat. Am descarcat aplicatia si am introdus numarul de telefon mobil cand ni s-a solicitat. Am primit imediat un cod prin mesaj text si l-am introdus in spatiul furnizat. Odata verificat, am introdus numele si am fost invitat sa activez bateriile senzorului. LED-ul a inceput sa clipeasca albastru si am apasat pe Find Device. Senzorul a fost functional in cateva secunde si am fost rugat sa-mi aleg SSID-ul Wi-Fi si sa introduc parola Wi-Fi. Dupa cateva secunde senzorul a fost conectat la reteaua mea de domiciliu si mi s-au oferit instructiuni de instalare on-wall (pe perete), pentru a ma asigura ca nu il asez in spatele unei usi sau direct de-a lungul unei ferestre. Am fost intrebat daca am un animal de companie in interior, i-am raspuns da, si am fost instruit sa aleg un loc intre 4,3 si 4,7 inci de la podea si sa lipesc senzorul in acel loc, folosind banda dublu-adeziva. Apoi am dat un nume senzorului si am fost gata de plecare. Instalarea se face fara probleme, in doar cateva minute.

0 Shares
You May Also Like