In schimbul caror telefoane obtineti mai multi bani de la casele de amanet?

In schimbul caror telefoane obtineti mai multi bani de la casele de amanet?

0 Shares
0
0
0

Se stie deja despre smartphone-uri ca sunt dispozitivele de care oamenii sunt pur si simplu dependenti. Daca doriti sa cumparati un smartphone nou, cu siguranta trebuie sa alegeti unul care dispune de specificatii tehnice impresionante, astfel incat sa faca fata cu succes tuturor cerintelor dvs. Vom da cateva exemple de smartphone-uri care sunt foarte cautate in aceasta perioada, si spre care ar fi indicat sa va indreptati atentia:

Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus si Samsung Galaxy S10 frate sunt ambele piese superbe de proiectare, cu spatele curbat din sticla si ecrane care umple intreaga fata a telefonului. Galaxy S10 obisnuit impacheteaza un display de 6.1inci, modelul mai mare ajungand pana la 6.4inci. Ambele accepta rezolutii HDR, Quad-HD + si luminozitate generala impresionanta.

In ambele versiuni ale S10 exista un Exynos 9820 (sau un Snapdragon 855 din SUA), asociat cu 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare extensibil. Pentru cei care cauta mai mult, exista o versiune a S10 Plus cu 12 GB RAM si optiuni de stocare care se ridica la 1TB.

Ambele telefoane au trei camere pe spate: un shooter obisnuit de 12 megapixeli, o versiune ultra-larga si o camera cu teleobiective pentru zoom fara pierderi.

iPhone 11 Pro

Phone 11 Pro, impreuna cu fratele sau mai mare iPhone 11 Pro Max, se afla in topul telefonielor Apple din 2019. Pentru banii in plus, primiti un afisaj Super Retina XDR, un tablou cu trei camere pe spate si materiale superioare. iPhone 11 Pro detine acum unul dintre cele mai bune aparate de telefon.

Pachetul cu trei camere distincte de 12 megapixeli, este primul in care iPhone prezinta un obiectiv cu unghi ultra-larg (echivalent de 13 mm, f / 2.4). De asemenea, obtineti un obiectiv standard (26 mm, f / 1.8) si un teleobiectiv 2x (52 mm, cu o deschidere maxima imbunatatita de f / 2.0).

Inregistrarea video, audio si ecranul XDR super-stralucitor sunt extraordinare, iar iPhone 11 Pro este, de asemenea ofera o performanta absoluta. Noul chipset A13 Bionic claseaza telefonul printre cele mai rapide si performante din lume la ora actuala.

Acesta este de asemenea primul iPhone de 5.8inci care nu se simte impiedicat de o baterie pentru a functiona intreaga zi. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre iPhone 11 Pro.

Ei bine, daca detineti oricare dintre aceste telefoane, si din diferite motive doriti sa le vindeti, cel mai rapid le veti vinde unei case de amanet electronice Bucuresti. Dat fiind faptul ca discutam despre cele mai noi si mai performante smartphone-uri de pe piata, comercializate de catre cei mai importanti producatori, este firesc ca fiecare casa de amanet sa fie interesata sa cumpere un astfel de smartphone.

In functie de gradul de uzura al telefonului (daca exista), in functie de pretul pietei, dar si in functie de accesoriile pe care le oferiti in cutie alaturi de telefon, pretul dispozitivului poate fi mai mare sau mai mic.

De-asemenea, daca detineti un astfel de smartphone si nu doriti sa il vindeti, dar va confruntati cu probleme financiare, aveti posibilitatea de a le amaneta. Dat fiind faptul ca aceste smartphone-uri au o valoare de piata ridicata, veti obtine suficient de multi banuti in schimbul acestora.

0 Shares
You May Also Like