Idei de jocuri pe care sa le incerci anul acesta

Idei de jocuri pe care sa le incerci anul acesta

0 Shares
0
0
0
Idei de jocuri pe care sa le incerci anul acesta

Daca vrei sa te joci, asigura-te mai intai ca ai o baterie buna sau intra pe inlocuire baterie iPhone si schimba bateria cu una noua.

League of Legends: Wild Rift

Dupa mai bine de un deceniu in care a luat cu asalt lumea jocurilor multiplayer pe PC, Riot Games a surprins cu un mai mult decat remarcabil League of Legends: Wild Rift, al carui debut pe mobil a dus la un joc perfect adaptat la mediul de lansare. Rift revine cu un MOBA 5v5 asa cum il stim: seamana cu League of Legends.

Diferenta consta in faptul ca interfata, comenzile si mecanismele sale sunt adaptate la jocurile rapide. In rest, putine lucruri se schimba. “Dupa orele in care am putut testa titlul, credem ca jucatorii se pot distra de minune in acest Rift atat ocazional, cat si competitiv”, spun oamenii in recenzii.

Dragon Ball Legends

Una dintre cele pe care le tot jucam in redactie. Un joc de lupte in echipa 1v1 in stil gacha care nu a incetat sa evolueze. Cu mai multi ani in spate, jocul include propriul mod de poveste, online si continut din belsug; nu trebuie sa platesti pentru nimic. Cu exceptia cazului in care doriti sa obtineti cele mai dificile personaje si doriti sa concurati.

Altfel, aspectul sau tridimensional si numarul de personaje – cu variantele si ciudateniile lor – disponibile, rezulta un RPG de actiune al carui sistem de lupta pune cartile in centrul jocului.

Fiecare carte executa un tip de miscare, fortandu-te sa iei decizii strategice in timp real si sa inlantuiesti combinatii cu mai multa usurinta decat adversarul tau. Dublare, scene cinematografice si continut care variaza de la Dragon Ball Z pana la GT si chiar Dragon Ball Super.

Magic: The Gathering Arena

Am mentionat mai multe jocuri de carti; nu puteam sa omitem Magic: The Gathering Arena. Wizards of the Coast sunt lideri mondiali in industria jocurilor de societate. Acum avem si o alternativa a titlului lor legendar pe dispozitivele Android actuale.

Disponibil ca free-to-play, propunerea va permite sa jucati tutoriale destul de bine structurate sau sa incepeti direct cu toata complexitatea pe care o impune un titlu cu aceste caracteristici.

Avem o multitudine de punti disponibile pentru a debloca, personalizarea puntilor si este perfect tradus in engleza. Din fericire, optimizarea sa pentru controlul tactil este corecta, cu o buna acoperire vizuala a tot ceea ce apare pe ecran. Se recomanda in mod special sa fie redat pe ecrane mari din motive de lizibilitate.

Magia nu are nevoie de nicio prezentare; este la fel de stralucitoare aici ca si in mod traditional.

Legends of Runeterra

Raspunsul Riot Games la lumea jocurilor de carti. Aici, cine isi joaca cel mai bine cartile castiga, norocul nu este prea important. Riot l-a prezentat ca pe un titlu dinamic, cu diferiti campioni si elemente din League of Legends, nu doar din universul sau.

“Combina campioni, aliati si regiuni Runeterra pentru a debloca sinergii unice si pentru a-ti surprinde adversarii. Exista caracteristici noi in fiecare saptamana, un sistem de progresie a jocului de rol si un metagame in continua evolutie. Este un moment bun pentru a incepe, avand in vedere comunitatea sa uriasa, desi am avertizat deja ca nivelul unor utilizatori este foarte ridicat.

0 Shares
You May Also Like