Huse-din-silicon-pentru-telefoane
Huse din silicon pentru telefoane

Huse din silicon pentru telefoane

0 Shares
0
0
0

Huse-din-silicon-pentru-telefoaneHusele pentru telefoane sunt extrem de utile, mai ales in cazurile gadgeturilor de ultima generatie. Nu isi doreste nimeni sa isi zgarie sau sa isi sparga ecranul telefonului de 800 de euro, asa ca astfel de accesorii sunt foarte utile.

Husele din silicon de la Husecool.ro sunt extrem de maleabile si utile; sunt finute si se muleaza perfect pe telefon. Gama mare de huse pentru telefon ne face sa nu stim pe care sa o alegem, insa nu ne grabeste nimeni atunci cand ne aflam intr-un magazin de profil.

Husele din silicon se aseaza foarte bine pe telefon si nici nu veti simti ca telefonul este protejat de asa ceva. Nu sunt nici grele si nici voluminoase, asa ca nu va veti trezi ca purtati in buzunar o “caramida”.

Telefoanele de ultima generatie sunt si foarte scumpe, proprietarul considerandu-l, si pe buna dreptate, un lucru de valoare ce poate fi asigurat, in cazul unui furt sau al unei pierderi. Nimeni nu isi asuma deteriorarea unui astfel de obiect, asa ca cel mai bine este, sa fie protejat de o husa, care sa vina perfect pentru el.

Siliconul are capacitatea de a absorbi socul, in cazul in care il scapati pe jos sau il trantiti, la nervi, de birou. Este un material asemanator cauciucului, ceea ce il face foarte flexibil. Husele de silicon sunt rezistente si la apa. Daca, cumva, credeti ca nu veti putea utiliza touche-ul telefonului, daca aveti o husa din silicon, va inselati.

Avantajele huselor moderne

Husele din silicon protejeaza si partile laterale ale telefonului, nu doar partea din spate. Siliconul functioneaza si la temperaturi ridicate, asa ca, daca v-ati programat un concediu la mare, nu trebuie sa va faceti griji in privinta husei si a telefonului: va fi protejat in totalitate, iar husa HTC de silicon nu se incalzeste la temperaturi ridicate si nu frige.

Husele mai vechi aveau dezavantajul ca atrageau praful si mizeria sau scamele, insa acest lucru nu mai este valabil si in cazul huselor noi. Husele de silicon au proprietatea de a reduce cantitaeta de praf si mizeria care inevitabil, se aseaza pe telefon. In general, acestea huse sunt foarte rezistente in timp sau la rupturi, iar multe dintre ele pot fi spalate.

Sunt fine la atingere, moi si au o durata de viata mult mai lunga decat cele clasice sau din material care se poate destrama sau deteriora foarte usor si repede. Proprietatea anti-alunecare face ca aceste huse, sa fie confortabil de purtat la telefoane, protejandu-le si marindu-le durata de viata.

Nu ezitati nici un moment sa va protejati telefonul, pe care abia l-ati achizitionat. Si, incercati pe cat posibil, sa il feriti de cazaturi, alunecari si zgarieturi pentru a-l avea cat mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like