De-la-diagnosticare-la-remedierea-problemelor-ce-apar-la-un-laptop
De la diagnosticare la remedierea problemelor ce apar la un laptop

De la diagnosticare la remedierea problemelor ce apar la un laptop

0 Shares
0
0
0

De-la-diagnosticare-la-remedierea-problemelor-ce-apar-la-un-laptopIn era comunicatiei si a tehnologiei, parca si timpul se misca mai repede. Nici noi nu mai avem rabdare si nu ne mai imaginam viata fara telefon, laptop sau masina.

Laptopul a devenit parte din viata noastra si il luam cu noi peste tot: cand iesim la o  cafea, cand mergem la munca sau la un prieten sa ii aratam ultimele noutati in materie de calculatoare sau pur si simplu sa ne uitam la un film.

Chiar daca abia v-ati cumparat un laptop, deja incepe sa aiba probleme. Nu vrea sa se mai deschida. Ati incercat toate modalitatile, dar nici una nu a dat nici un rezultat, asa ca este bine sa il duceti la service.

Atat timp cat laptop-ul are garantie, tot ce trebuie sa faceti este sa il duceti la magazininul de unde l-ati achizitionat. Sau daca l-ati cumparat on-line, sunati pentru a-l trimite inapoi. In situatia in care l-ati cumparat de la cineva ori de la un magazin, insa a iesit din garantie, sunt site-uri specializate care se ocupa sa va repare laptop-ul.

Pana atunci, puteti doar sa va dati cu parerea la problemele pe care le are calculatorul vostru. Asadar, daca laptop-ul nu se deschide, insa primeste curent, inseamna ca placa de baza are un defect, ori butonul de pornire sau este vorba de o scurcircuitare.

O alta varianta este o defectiune la incarcator, mufa posibil sa fie defecta sau rupta in cazul in care laptop-ul nu primeste curent.

Daca ati observat ca laptop-ul primeste curent, porneste, insa nu afiseaza nici o imagine, defectiunea poate fi de la cablul video care este posibil sa fie defect, placa video sau placa de baza.

Alte probleme

Laptopul se poate confrunta cu foarte multe probleme, insa daca tot nu se deschide pot fi probleme de natura software, lipsa unor fisiere etc. In functie de laptop-ul pe care il aveti, acesta poate avea manifestari diferite: totul depinde de defectul intalnit si de marca laptopului.

Chiar daca defectele sunt aceleasi, laptop-ul se poate manifesta diferit in functie de marca sa: Asus, Fujitsu, Apple, Acer sau Hp. Daca nu reusiti sa ii dati de capat problemei pe care o intampinati, este bine sa il dati pe mana unor profesionisti care va rezolva in cel mai scurt timp defectiunea. Site-ul nostru va sta la dispozitie cu orice problema aveti.

Aparatura de ultima generatie, seriozitatea, dar si profesionalismul angajatilor sunt atributele unei munci de echipa, gata sa va salveze oricand aveti nevoie de reparatii laptop la domiciliu sau in service.

Daca va intrebati cum sa trimiteti laptop-ul la o astfel de firma, nimic mai simplu: prin curierat, iar in termen de maxim doua zile, clientul va primi si un raspuns legat de problema aparuta la laptop si de costul interventiei. In cazul in care pe parcursul diagnosticarii se vor descoperi si alte probleme, reparatia se va face doar cu acordul clientului care va fi informat in prealabil.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza un touchscreen

Honor View 10

Ce este Honor View 10?   Daca ati cautat un nou telefon care sa nu va goleasca contul…