De ce sa inchiriezi o cabina foto?

De ce sa inchiriezi o cabina foto?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand aud de inchiriere cabina foto sunt foarte multe persoane care se intreaba de ce au nevoie de o astfel de cabina. OMG Cabina Foto va explica in continuarea acestui articol.

Felicitari pentru evenimentul viitor! Sa vedem de ce ar trebui sa rezervati sau sa inchiriati o cabina foto.

Pentru majoritatea oamenilor care planifica un eveniment, fie ca este vorba despre o nunta, o petrecere sau o intalnire corporatista, se implica un volum enorm de timp, bani si munca in planificarea evenimentului “perfect”.

Atat de multa atentie este pusa in a avea organizarea perfecta, mancarea buna, cele mai frumoase decoratiuni, cele mai bune culori, divertismentul potrivit etc … dar, de obicei, cel mai mult conteaza ca oaspetii sa fie facuti sa se simta bine. Cand rezervati sau inchiriati un stand de fotografie pentru nunta sau evenimentul dvs., acesta va ajuta oaspetii sa se distreze.

Este important sa creati o atmosfera placuta si sa ii atrageti pe invitati. Si acest lucru se poate face cu o cabina foto! Prin incorporarea unei  cabine foto in cadrul evenimentului dvs., exista o  nostalgie si un  mister care ii face pe oameni sa se incrunte si sa zambeasca.

Cabinele foto sunt locul perfect de spart gheata

Cand inchiriati o cabina foto, este o modalitate usoara de a genera o dispozitie distractiva, creativa si jucaua. Ea aduce distractie nesfarsita si este o modalitate creativa de a sparge gheata, a aduce oamenii impreuna (mai ales cei care nu au tendinta de a face cunostinta cu ceilalti) si ii incurajeaza sa fie incantati si distrati in spatele cortinei. Tii minte cabinele vechi?

Cat de amuzant a fost sa il vezi pe bunicul si bunica cu ochelari supradimensionati intr-o cabina foto sau sa urmaresti o multime de oameni care incearca sa intre toti intr-o cabina foto? Singurul lucru pe care l-ati vazut in toate fotografiile a fost zambetul!

Cabinele foto mentine amintirea

Aceasta este o modalitate simpla de a va impresiona oaspetii prin crearea unor carti unice si a unei colectii de fotografii. Cel mai bun lucru pentru a avea un stand de fotografie pentru un eveniment este cartea de oaspeti sentimentala pe care o puteti pastra, sau pentru oamenii din mediul business, constientizarea marcii tesute in locuri  amuzante.

In loc de o carte plina de autografe plictisitoare si de comentarii “cele mai bune urari” sau “felicitari” standard, este plina de imagini sincere si de mesaje simtite in inima. Este ceva ce cuplurile isi pot pune pe  masa de cafea si la care se pot uita de-a lungul anilor.

Intreprinderile pot utiliza imagini standard pentru a crea emotii in mass-media sociale si pentru a ajuta oamenii sa raspandeasca cuvantul despre cat de minunate sunt produsele si serviciile. Cabinele noastre permit oaspetilor sa posteze direct pe site-uri populare de social media chiar din interiorul cabinei in timpul evenimentului! Imaginati-va entuziasmul pe care il puteti impartasi!

Un fotograf din trecut a spus ca “as prefera sa iau o banda foto goala decat o marturie de la nunta”. Pentru ca oaspetii dvs., vor lua acasa o bucata de petrecere in loc de un set plictisitor de sare si piper  sau un saculet cu bomboane. Pentru evenimente corporate, oamenii sunt obositi de aceleasi cani vechi de cafea, tricouri si alte dragute cadouri. Benzile de fotografie sunt, totusi, elemente pe care nu le pastreaza numai, ci le vor impartasi altora!

0 Shares
You May Also Like