De ce este importanta o vizita a medicul ginecolog atunci cand consideri ca ai putea avea probleme in a concepe un copil

De ce este importanta o vizita a medicul ginecolog atunci cand consideri ca ai putea avea probleme in a concepe un copil

0 Shares
0
0
0

Conceperea unui copil poate sa fie o etapa frumoasa din viata de cuplu. Daca iti doresti sa ai un copil foarte mult si daca nu a functionat totul asa cum te-ai asteptat, atunci este bine sa mergi la medicul ginecolog pentru a putea afla cauzele posibile si pentru a primi sfaturile medicale necesare pentru tine. De asemenea, poti merge la ginecolog alaturi de partenerul tau si poti afla care sunt optiunile pe care le aveti in cuplu, pentru a avea un copil. Deciziile va vor apartine, insa este important sa aveti informatiile de care aveti nevoie. Pentru ginecologie Mures poti face o programare la clinica CaritSanMed.ro, unde vei avea parte de medici dornici sa te ajute sa iti indeplinesti visul si care te vor sustine in a rezolva problemele aparute. Iata de ce este important sa faci o vizita la medicul ginecolog atunci cand consideri ca ai putea avea probleme in a concepe un copil:

  1. Medicul ginecolog poate sa iti dea un set de analize pe care le poti face

Medicul ginecolog este cel care iti poate recomanda analizele pe care trebuie sa le faci atunci cand ai anumite probleme in conceperea unui copil. Si daca ai boli anterioare sau daca ai afectiuni pe care nu le cunosti, vei avea intotdeauna suportul medicului tau pentru a face interventiile intr-un mod corect si care sa iti redea sanatatea.

  • Medicul poate sa recomande si solutiile pentru reproducere cu inseminare daca doresti aceasta optiune

Daca exista dorinta de a face o inseminare, medicul iti poate da informatiile pe care le doresti si iti poate raspunde la intrebarile principale pe care le ai.

  • Medicul te sustine in a intelege care sunt nevoile corpului si care sunt solutiile pentru situatia ta specifica din punct de vedere reproducator

Medicul o sa fie alaturi de tine si o sa te sustina in procesul tau de a descoperi cauzele care duc la intarzierea conceperii sau la imposibilitatea de a face un copil. Exista optiuni disponibile de informare si de tratament, in functie de situatia ta specifica. Doctorul o sa te ajute sa intelegi foarte bine structura aparatului reproducator si legatura dintre restul organelor si sistemul reproducator. O sa faca astfel incat sa te ajute sa modifici stilul de viata sau aspectele care te pot impiedica sa concepi.

  • Educatie sexuala si de reproducere

Tot medicul o sa te ajute sa intelegi procesul de reproducere si o sa te sustina in a putea face alegerile corecte pentru tine si partenerul tau.

  • Medicul o sa te ajute sa monitorizezi sarcina chiar din primele saptamani, mai ales daca ai avut probleme in a concepe copilul sau ai avut sarcini pierdute

Daca ai avut probleme de tipul sarcinilor pierdute, atunci medicul o sa te monitorizeze foarte atent de la primele momente ale sarcinii tale. O sa iti recomande analizele necesare si o sa te cheme la consult de oricate ori este necesar pentru a-ti asigura confortul in timpul sarcinii.

0 Shares
You May Also Like