De ce este important sa alegi un hosting de calitate?

De ce este important sa alegi un hosting de calitate?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care esti antreprenor, cu siguranta iti doresti ca afacerea ta sa aiba un succes de invidiat, asa ca te gandesti sa optezi mereu pentru cele mai bune modalitati de promovare a afacerii.

In aceste conditii ar fi indicat sa te gandesti sa iti promovezi foarte multa facerea in mediul online, tinand cont de faptul ca zi de zi, ora de ora si minut de minut exista foarte multe persoane active in mediul online.

Tocmai de aceea ar trebui sa iti creezi un site de prezentare pentru firma ta, un site unde sa ai le prezinti firma vizitatorilor, un site cu adresa si un numar de contact pentru firma, dar si o rubrica cu produsele si preturile acestora.

Ei bine, pentru asta va trebui sa alegi un nume de domeniu pentru site, iar aici ar fi indicat sa optezi pentru numele firmei, dupa care va trebui sa inregistrezi numele de domeniu.

Apoi, va fi nevoie sa optezi pentru un pachet de web hosting, iar in acest sens poti sa vezi mai mult aici, in ceea ce priveste cele mai indicate tipuri de web hosting.

Vei putea opta pentru cea mai simpla solutie de web hosting si anume pentru un pachet de gazduire partajata (shared hosting). Un asemenea pachet de gazduire web este fara doar si poate cel mai avantajos din punct de vedere financiar, insa are un mare dezavantaj si anume faptul ca site-ul iti va fi gazduit de un server, alaturi de alte zeci sau sute de site-uri.

Daca vei avea nevoie de mai multe resurse pentru site-ul tau vei putea face apoi trecerea de la gazduire partajata la un Virtual Private Server (server VPS), iar aici vei primi un spatiu alocat pe un server, insa nu va mai fi nevoie sa imparti cu alti utilizatori resursele tale.

Acest pachet de web hosting insa este ceva mai costisitor decat gazduirea partajata, insa vei scapa de problemele care privesc resursele consumate.

Daca traficul de pe site va fi unul urias, iar aici discutam despre mii, zeci sau sute de mii de vizitatori zilnici pe site, va fi nevoie sa optezi pentru un pachet de gazduire dedicata. Un asemenea server privat insa este destul de costisitor, iar aici nu iti va mai administra nimeni serverul ci va trebui sa te ocupi personal, iar pentru asta iti vor fi necesare cunostinte in domeniul programarii.

Ei bine, acestea sunt cele mai indicate solutii pentru web hosting. Tinand cont de faptul ca site-ul este al firmei, va fi nevoie ca acesta sa fie mereu functional, asa ca va trebui sa optezi pentru un pachet de web hosting de la o agentie de top de pe piata.

Plus de asta, trebuie sa alegi o agentie care sa iti ofere la orice ora din zi sau din noapte suport tehnic, pentru a rezolva eventualele probleme.

Asadar, aceste detalii conteaza foarte mult in momentul in care trebuie sa iti alegi un pachet de web hosting pentru site-ul firmei tale.

0 Shares