Cum-va-avansa-tehnologia-si-ce-ne-ofera-ea
Cum va avansa tehnologia si ce ne ofera ea?

Cum va avansa tehnologia si ce ne ofera ea?

0 Shares
0
0
0

Cum-va-avansa-tehnologia-si-ce-ne-ofera-eaAvansul tehnologiei moderne nu se opreste niciodata si ne va rezerva surprize din ce in ce mai mari in viitor. Calculatoarele au evoluat si ele foarte mult, iar acum poti cumpara unele performante de tipul workstation second hand la preturi foarte bune, performantele fiind unele extraordinare cu adevarat.

Ele au din ce in ce mai multe functii, superioare celor cu care eram obisnuiti pana de curand, totul intrand intr-o noua era a tehnologiei.

In viitor, vom putea sa controlam un calculator cu ajutorul gesturilor mainii, totul datorita unui nou dispozitiv inovator care acum este in teste. Myo Gesture Control Armband e o inventie uimitoare care costa doar 200 de dolari si poate face multe pentru tine si calculatorul pe care il folosesti zi de zi.

Doar prin miscarea bratului si a incheieturii mainii, calculatorul tau va fi controlat cu usurinta si ii vei putea accesa toate functiile pe care le vrei.

Acesta este alcatuit din mai multe elemente rectangulare din plastic tinute laolalta de un element din cauciuc. El are inclusi o serie de senzori care pot detecta impulsurile electrice din muschii bratului celui care poarta acest dispozitiv.

Circumferinta lui este de 7,5 inchi, ea putand fi marita pana la 13 inchi, in functie de grosimea bratului fiecarui utilizator. Acesta vine insotit la pachet de un cablu microUSB pentru reincarcare si de un adaptor Bluetooth care te ajuta sa il imperechezi cu calculatorul tau.

Acesta e compatibil cu calculatoarele care au sistem de operare Windows 7 sau alte variante mai noi, alaturi de sistemul de operare OS 10.8 su variantele ulterioare elaborate de compania Apple.

Cu o singura reincarcare, acest dispozitiv poate functiona o zi intreaga. Tehnologia este inca in teste si mai poate fi imbunatatita pana cand va ajunge la marele public. Deocamdata, ea e folosita de expertii in domeniu care incearca sa isi dea seama care ii sunt punctele slabe, cele care ar putea suferi unele modificari.

Televizoarele evolueaza si ele foarte mult, pe zi ce trece, iar acestea se transforma in adevarate calculatoare care permit operarea lor intr-un mod mult mai interactiv decat in trecut. Acum, exista gadgeturi precum Chromecast, Apple TV si Roku, care ofera foarte multe optiuni pasionatilor de tehnologie, transformand televizoarele in dispozitive uimitoare.

Putem urmari direct pe televizor ceea ce ne intereseaza pe YouTube, putem naviga pe internet pe ele si avem chiar posibilitatea de a comanda continut direct de pe televizorul nostru, bineinteles, contra-cost.

Cei de la Roku au lansat chiar si propriul televizor HD la un pret bun pentru a putea concura cu marile companii de pe piata de profil. Varianta TCL FS3700, la dimensiunea de 55 de inchi, ofera o performanta foarte buna celor care vor o calitate ireprosabila a imaginii si cat mai multe functii de la un televizor. Toate dispozitivele pe care le folosim in zilele noastre tind sa devina “inteligente”, iar televizorul nu poate fi o exceptie. Totul e firesc, in urma avansului uimitor al tehnologiei moderne.

0 Shares
You May Also Like