Cum va arata noul telefon pe care il va produce Apple?

Cum va arata noul telefon pe care il va produce Apple?

0 Shares
0
0
0

Apple are planuri marete de viitor si continua sa isi surprinda clientii fideli cu noi produse atractive. Daca atat in anul 2017, cat si in anul 2018 a lansat nu doua produse, asa cum ne obisnuise, ci trei, isi propune pe viitor sa lanseze un telefon cu totul deosebit.

Ce este cu adevarat remarcabil la produsul pe care gigantul american intentioneaza sa il lanseze consta in rezistenta crescuta la zgarieturi. Astfel, in martie 2017 producatorul american a solicitat acordarea unui brevet pentru utilizarea unei tehnologii noi ce urmeaza sa fie introdusa pe iPhone, iar brevetul a fost obtinut.

Noul telefon va impresiona prin rezistenta crescuta la zgarieturi, dar si la lovituri, gratie unui invelis dur, care ar putea fi realizat din ceramica sau carbon. Printr-o tehnologie noua, telefonul va beneficia de rezistenta unui diamant. Invelisul exterior va dispune de o grosime de doar 3-5 microni, iar sub acesta se va afla un strat intermediar care va avea o grosime de 8-10 micrometri.

Utilizatorii nu vor fi afectati de existenta acestor straturi, deoarece vor fi insesizabile, desi rolul acestora de protectie si rezistenta isi vor spune cuvantul. Mai mult decat atat, stratul exterior de protectie va impresiona si din punct de vedere estetic, deoarece va fi placut la atingere, avand o culoare neagra lucioasa. Este posibil ca noua tehnologie sa fie utilizata si la alte dispozitive Apple, precum tablete, ceasuri inteligente sau laptopuri.

Ce alte imbunatatiri ar putea aduce Apple la noul iPhone

Cu siguranta ca ne dorim un ecran mult mai rezistent la telefon, mai ales ca acesta se sparge cu atat de multa usurinta. Serviciile de inlocuire display iPhone 7, cat si a modelelor mai recente, sunt printre cele mai solicitate, insa sensibilitatea ecranelor nu este singura nemultumire a utilizatorilor. Astfel, exista si alte imbunatatiri pe care Apple le-ar putea aduce noilor telefoane.

In primul rand, eliminarea notch-ului, care ocupa putin din display-ul modelului iPhone X poate parea o idee foarte buna pentru unii dintre utilizatori. Desi unii nu sunt deloc deranjati de prezenta acestuia, altii ar fi preferat sa nu existe.

In privinta materialelor, ecranul nu este singurul care poate suferi modificari, ci si carcasa, care ar putea fi fabricata din ceramica si nu din metal. In plus, Apple detine un patent pentru a crea dispozitive cu ecran retractabil, ceea ce ar fi cu adevarat o inovatie pentru utilizatori.

Desi astazi ne putem bucura de telefoane cu ecrane curbate, Apple ne-ar putea surprinde cu ecran curbat in interior, de sus in jos, ceea ce ar fi uimi mult mai mult decat o fac astazi dispozitivele curbate pe orizontala.

Cu siguranta utilizatorii isi doresc de la Apple preturi rezonabile pentru dispozitivele pe care le produc, chiar daca acestea vin cu inovatii senzationale. Cu toate acestea, este greu de crezut ca un ecran mult mai rezistent, care nu se indoaie si supravietuieste cu brio zgarieturilor, va veni la preturi mici. Depinde de cat de mult este dispus fiecare utilizator sa plateasca pentru cea mai noua tehnologie in materie de smartphone-uri.

0 Shares
You May Also Like