Cum-se-intretine-o-husa-de-telefon
Cum se intretine o husa de telefon?

Cum se intretine o husa de telefon?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-intretine-o-husa-de-telefonChiar si atunci cand husa pentru telefon este foarte rezistenta ea protejeaza aparatul cu limite. Spre exemplu daca telefonul este lasat la temperaturi foarte mici pentru perioade lungi de timp acesta va ajunge in final sa se strice chiar si atunci cand are o husa foarte buna.

De asemenea, se va intampla acelasi lucru atunci cand telefonul ramane pentru perioade lungi de timp in soare. Husa protejeaza dar incepe sa se incalzeasca sau sa se raceasca si ea si atat temperaturile ridicate cat si cele scazute se vor transmite aparatului iar la o expunere prelungita a acestuia telefonul se va strica.

Va recomandam sa nu omiteti sa utilizati huse telefoane si nici sa le subestimati importanta.

Conteaza foarte mult si modul in care manevrati telefonul si de asemenea acest lucru are un impact direct asupra duratei sale de viata. Evitati sa scoteti aparatul din husa intr-un mod agresiv pentru ca veti afecta atat integritatea pe care o are husa cat si functionalitatea telefonului.

Este recomandat sa scoateti telefonul cu grija. Pentru a intretine cat mai bine husa se recomanda sa incercati cat mai mult posibil sa aveti grija unde veti lasa telefonul si unde il veti tine in mod uzual dearece o expunere repetata sau indelungata la temperaturi ridicate sau la umezeala va avea un impact negativ asupra husei dar si asupra telefonului.

In primul rand dupa cumpararea unei huse nu se recomanda sa va bazati pe faptul ca ea este noua sau ca nu are nevoie de ingijiri.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa petreceti doar 5 minute pe zi si sa scoateti telefonul si sa curatati cu o lavetuta husa pe interior si pe exterior. Astfel veti extinde durata de viata pe care o are telefonul ,

Un alt sfat tine de manevrarea aparatului. Se recomanda sa evitati sa tineti telefonul cu fata in jos atunci cand husa nu are o protectie suplimentara pentru ecran si nici sa nu loviti sau sa trantiti telefonul, chiar si atunci cand husa este dintr-un material foarte rezistent.

Chiar si atunci cand husa depaseste standardele care au legatura cu rezistenta la socuri o husa tot nu va oferi garantia ca dupa ce loviti aparatul in mod succesiv va mai putea face fata si va proteja pe deplin telefonul.

In momentul in care stiti ca sunteti genul de persoane predispuse la accidente minore in special cu telefonul mai bine cumparati o husa si astfel veti asigura telefonului o durata mai mare de viata. In cazul in care nu tineti cont de toate aceste aspecte este posibil sa fie nevoie sa inlocuiti telefonul sau sa schimbati componente costisitoare.

Dupa ce cumparati husa va trebui sa aveti grija si de ea si sa incepeti sa o intretineti pentru ca husa va ajuta sa protejati telefonul. Husa pentru telefon protejeaza si va ajuta sa economisiti.

In cazul in care nu intretineti corespunzator husa de telefon veti risca sa isi piarda calitatile si sa nu ofere o protectie corespunzatoare telefonuli. Telefoanele sunt din ce in ce mai sensibile si e recomandat sa le protejam cat mai bine.

0 Shares
You May Also Like