Cum-sa-port-un-ceas
Cum sa port un ceas?

Cum sa port un ceas?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-port-un-ceasTot mai multe persoane au inceput sa poarte la mana ceasuri. Unii poarta ceasuri casual, altii elegante, altii sport. O femeie poarta un ceas de femei, un barbat poarta un ceas de barbati. Pentru fiecare gen in parte exista un ceas potrivit, dar sunt si ceasuri unisex, care merg atat la femei, cat si la barbati.

Cand alegi un ceas de barbati, in general trebuie sa investesti ceva bani, deoarece ceasurile barbatesti pot arata de multe ori puterea, prestigiul, situatia materiala pe care o are un anumit barbat.

O gama larga de ceasuri barbatesti poti vedea pe www.topceas.ro. Aceste ceasuri nu sunt orice fel de ceasuri, ci ele sunt ceasuri de lux, ceasuri de la firme de renume. Intra pe site si vezi despre ce este vorba.

Ceasurile trebuie purtate in functie de anumite criterii, in functie de anumite evenimente si tinute. In cele ce urmeaza iti vom da cateva sfaturi care te vor ajuta sa stii mai bine cum trebuie sa porti un ceas. Vorbim aici bineinteles de cei care poarta ceasuri si care au o multime de ceasuri pe care le poarta in functie de anumite criterii.

Alege un ceas pe care-l porti in mod normal

In mod clar majoritatea zilelor din viata ta se desfasoara oarecum sub un anumit tipar. La ce ne referim? Pai, daca esti un om de afaceri important, porti mereu costum, fapt pentru care trebuie sa ai un ceas potivit. Daca esti muncitor pe santier, alegi un ceas simplu, eventual din plastic sau cauciuc, pe care-l porti in fiecare zi. Astfel alegi ceasul pe care il porti de obicei.

Pentru evenimente, alege un ceas mai elegant, mai oficial

Orice iubitor de ceasuri are un ceas special, un ceas elegant pe care-l foloseste doar la evenimente importante, cum ar fi nunti, interviuri, botezuri, spectacole, etc.  in general, astfel de ceasuri sunt destul de scumpe si trebuie sa investesti ceva bani in ele.

Alege un ceas potrivit

Un ceas se alege astfel incat sa se potriveasca perfect pe mana ta. Femeile aleg ceasuri de femei, barbatii ceasuri de barbati. Barbatii trebuie sa poarte doar ceasuri care sa fie perfecte pe mana, care sa nu aiba cureaua nici prea stransa, nici prea larga, pe cand la femei se poarta ceasurile sub forma de bratara.

Alege un ceas pe stilul tau

Oricare din noi avem un stil propriu de a ne imbraca. Pentru unii barbati se potrivesc mai bine ceasurile de mana, pentru altii cele de buzunuar. Unele femei au un stil mai potrivit pentru ceasurile de tip medalion, altele pentru cele de mana, altele pentru cele de buzunar. Un lucru este clar, pentru orice stil vei gasi ceasul potrivit.

Alegerea unui ceas nu e deloc usoara. Insa, daca iti analizezi bine stilul cu siguranta vei face alegerea potrivita. Totul e sa iti dai seama de stilul pe care il adopti si sa gasesti magazinul de ceasuri potrivit. Ceasurile pot fi cumparate si online, gama de produse fiind una vasta.

0 Shares
You May Also Like