Cum sa faci o captura de ecran pe Android?

Cum sa faci o captura de ecran pe Android?

0 Shares
0
0
0

Daca doriti sa aflati diferite moduri de a face o captura de ecran pe Android, fie ca folositi un telefon Huawei sau orice alt smartphone care ruleaza cu sistemul de operare Android, consultati ghidul nostru pas cu pas din acest articol!

Exista multe moduri de a face o captura de ecran pe smartphone-ul dvs. Android. Puteti utiliza o aplicatie dedicata capturii de ecran sau puteti utiliza metoda specifica producatorului pentru a face o captura de ecran. In plus, puteti utiliza si o tehnica compatibila cu majoritatea telefoanelor Android.

In acest articol, vom discuta despre diferitele moduri de a face o captura de ecran pe telefonul dvs. Android. Folositi ghidul nostru de mai jos.

Moduri diferite de a face o captura de ecran pe Android

  1. Power + Metoda de reducere a volumului

Acesta este unul dintre cele mai generalizate moduri de a face o captura de ecran pe orice telefoane Android. Aceasta tehnica este aproape compatibila cu orice brand si orice model de telefon Android.

Cu privire la modul de a face screenshoot prin aceasta metoda, trebuie doar sa localizati butonul de pornire si butonul de reducere a volumului de pe Android. Apoi, faceti clic pe amandoua simultan. Dupa ce faceti acest lucru, veti avea automat o captura de ecran a telefonului dvs. Android.

Nu uitati sa evitati sa faceti clic pe un buton mai rapid decat celalalt buton. Daca faceti clic pe butonul de alimentare prea curand, veti bloca ecranul in schimb, in timp ce daca faceti clic pe butonul de reducere a volumului mai rapid decat pe butonul de pornire, veti pune setarile audio in volum redus.

  1. Personalizati Screenshot la Setari rapide

Unele smartphone-uri Android va permit sa personalizati setarile pentru captura de ecran. Telefoane ale unor branduri de pe piata precum Asus, Acer, Lenovo, LG si fiecare telefon Huawei va ofera posibilitatea de a le personaliza setarile de captura de ecran, si le puteti adauga in panoul dvs. de notificari.

Pentru a face o captura de ecran prin aceasta metoda, trebuie sa deschideti panoul de notificari pentru Android. Cautati Screenshot. Daca panoul dvs. de notificari nu are o pictograma de captura de ecran, trebuie doar sa o adaugati la setarile rapide.

Adaugarea pictogramei capturii de ecran in panoul dvs. de notificari este usor de configurat. Trebuie doar sa trageti pictograma de captura de ecran in panoul dvs. de notificari si asta este totul. Acum aveti o pictograma de captura de ecran pe care o puteti utiliza pentru a face o captura de ecran de Android.

  1. Folosind aplicatii de ecran pentru terte parti

O gama larga de aplicatii pentru capturi de ecran este disponibila in magazinul Google Play. Puteti alege o aplicatie specifica precum Super Screenshot sau Screenshot Ultimate pentru a face o captura de ecran pe smartphone-ul dvs. Android.

Aplicatiile terte sunt utile pentru dispozitivele Android mai vechi. Daca mai aveti o versiune de sistem de operare Android 2.3 Gingerbread sau o versiune mult mai veche de Android, descarcarea unei aplicatii de captura de ecran va face trucul pentru dvs.

Trebuie doar sa descarcati aplicatia specifica pe telefon. Pentru a face acest lucru, accesati Android Play Store si apoi tastati aplicatia specifica de captura de ecran in butonul de cautare. Cand faceti acest lucru, veti fi directionat catre aplicatia specifica. Faceti clic pe Instalare si asteptati pana la finalizarea descarcarii. Lansati aplicatia pentru captura de ecran si folositi-o de fiecare data cand faceti o captura de ecran pe smartphone-ul dvs. Android. Nu uitati sa va conectati telefonul la o conexiune de internet sigura inainte de a descarca aplicatia.

  1. Alte metode de comenzi rapide

Daca volumul de reducere + butonul de pornire si personalizarea capturii de ecran cu setarile rapide nu sunt utile pentru a lua o captura de ecran pe Android-ul dvs., atunci utilizati alte metode de comenzi rapide.

Utilizarea butonului de pornire + Home este o alta metoda de comanda rapida pentru a face o captura de ecran. Trebuie doar sa atingeti butonul de pornire si butonul Home in acelasi timp. Aceasta actiune a dvs. va captura automat ecranul telefonului.

De asemenea, atingand pictograma aplicatiilor recente din butonul din dreapta jos al Android-ului dvs. va poate ajuta, de asemenea, sa faceti o captura de ecran. Doar tineti butonul pentru aplicatii recente timp de cateva secunde si puteti captura automat ecranul telefonului.

0 Shares
You May Also Like