Cum reinitializati un telefon HTC?
Cum reinitializati un telefon HTC?

Cum reinitializati un telefon HTC?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti probleme la un smartphone HTC care reporneste in mod continuu si nu se initializeaza complet pana la ecranul initial, sau se reinitializeaza in mod continuu, trebuie sa apelati fie la reparatii Htc, fie sa aplicati cea mai practica metoda, si anume resetarea telefonului la configurarile din fabrica, tinand cont de faptul ca telefonul nu se initializeaza corespunzator, resetarea se poate face utilizand anumite comenzi din setarile telefonului.

Daca si dupa resetarea la configurarile din fabrica sunt probleme, sau nu se poate finaliza resetarea, se poate reinstala software-ul pentru a se instala cea mai recenta versiune de software.

Va recomandam ca inainte de a reseta la configurarile de fabrica, sa stergeti datele, continutul media si fisierele din spatiul de stocare, pentru ca acestea se sterg si trebuie sa le aveti pe o copie de rezerva, sa incarcati telefonul cu minim 35% sau sa il aveti conectat la un incarcator HTC, apoi trebuie sa stiti parola si numele contului Google pe care il aveti pentru a va debloca telefonul dupa ce a fost resetat la configurarile de fabrica.

Iata si cum procedati pentru a reseta la configurarile de fabrica. Opriti intai telefonul, tineti butonul Mai incet apasat si simultan porniti telefonul, apoi tineti apasat butonul Volum pana ce porneste telefonul, iar cand apare ecranul cu optiunile meniului, dati drumul la butonul Volum.

Se apasa Mai incet pentru a ajunge la Setari din fabricatie, apoi se apasa butonul Pornire. Vi se poate solicita confirmarea, prin apasarea butonului Mai incet pentru a se ajunge la Da si se apasa Pornire.

Aceasta reinitializare a unui HTC se inscrie in reparatiile solicitate pentru ca reda configurarile de fabrica, insa o mare atentie ca inainte de a reveni la setarile din fabrica sa aveti poze, aplicatii, persoanele de contact, salvate intr-o copie de siguranta sau un backup, pentru ca nu se mai pot recupera.

Backup-ul fisierelor din memoria interna se face prin copierea pe memoria externa, un card de memorie sau prin transfer pe un calculator, iar pentru back-up contactelor, SMS-urilor, aplicatiilor se foloseste o aplicatie care realizeaza aceste operatii, care copiaza pe cardul de memorie, pe calculator sau direct online in contul Google, si aceasta aplicatie este Super backup din Magazinul Google Play.

In concluzie, este destul de simplu de efectuat pentru ca telefonul HTC sa poate deveni functional, cu atentionarile de mai sus, sau cel mai indicat este sa fie executat de catre echipa de tehnicieni dintr-un service pentru ca acestia cu siguranta vor urma pasii indicati si vor ajunge la rezultat mult mai sigur decat o persoana neavizata care doar a citit despre aceasta reinitializare si nu poate sa execute corect niste pasi de care tine apoi siguranta functionarii telefonului HTC.

De asemenea, aceste sfaturi sunt valabile pentru oricare operatiune de reinitializare a modelelor de smartphone-uri, doar ca exista posibil alte denumiri in setari, insa la majoritatea telefoanelor mobile exista aceiasi pasi principali de urmat. Resetarea la configurarile de fabrica este o metoda practica si folosita cu succes.

0 Shares
You May Also Like