Cum pastram bateria pentru Xiaomi Mi Max 2 mai mult timp incarcata?

Cum pastram bateria pentru Xiaomi Mi Max 2 mai mult timp incarcata?

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care Xiaomi a lansat seria Mi Max pentru a oferi un dispozitiv cu un ecran mai mare decat majoritatea celorlalte smartphone-uri, foarte multe persoane au ales sa isi indrepte atentia spre aceste dispozitive. Modelul Mi Max 2, care a aparut pe piata cu mai mult de un an in urma se bucura in continuare de un mare succes, datorita designului foarte atractiv, dar si datorita specificatiilor tehnice nemaipomenite.

Foarte multe persoane care folosesc dispozitivul Xiaomi Mi Max 2 s-au aratat multumiti multumiti per total de felul in care se comporta telefonul, chiar daca acestea se descarca la fel de rapid ca toate celelalte smartphone-uri de pe piata.

In urmatoarele randuri insa, veti descoperi cateva sfaturi utile care va pot ajuta sa pastrati un acumulator Xiaomi incarcat pentru mai mult timp, asa ca ar fi indicat sa puneti aceste sfaturi in practica daca doriti ca Xiaomi Mi Max 2 sa nu se mai descarce atat de repede.

  1. Resetati soft dispozitivul. Tineti apasat simultan butonul Power and Volume Down pana cand ecranul se opreste. Aparatul se va reporni automat. Veti vedea in curand sigla OnePlus. Daca nu, apasati si tineti apasat butonul de alimentare.
  2. Dezactivati locatia “Precizie ridicata”. In cautarea paginii cu setari pentru “Locatie”, mai multe setari ar aparea in rezultate. Modificati metoda de localizare de la o precizie ridicata a o precizie redusa sau pur si simplu dezactivati caracteristica pana cand trebuie sa utilizati orice aplicatie care necesita locatia utilizatorului.
  3. Dezinstalati aplicatiile care consuma cele mai multe dintre resursele bateriilor. Majoritatea aplicatiilor pentru smartphone de tip social, cum ar fi Facebook, consuma adesea durata de viata a bateriei pe un dispozitiv, deoarece aceste aplicatii ruleaza in mod constant in fundal pentru a actualiza utilizatorii in postari noi etc.

Aceasta problema privind descarcarea prematura a bateriei ar putea fi rezolvata fie prin dezactivarea aplicatiei in fundal, fie prin dezinstalarea aplicatiei si utilizand versiunea web. Trebuie sa va uitati la meniul bateriei aplicatiei Setari pentru a afla ce aplicatii descarca mai mult bateria.

  1. Setati intervalul de timp al ecranului la 30 de secunde. Cu cat este mai mult timp aprins ecranul dispozitivului, cu atat se vor consuma mai multe resurse si se va descarca mai rapid bateria.
  2. Setati manual luminozitatea ecranului. Daca optati pentru luminozitate automata, atunci in mod evident ecranul va fi mai luminat si se vor consuma mai multe resurse. Tocmai de aceea, ar fi indicat sa setati manual luminozitatea ecranului. Cu cat ecranul este pastrat mai intunecat, cu atat consuma mai putine resurse, iar din acest motiv bateria rezista mai mult timp incarcata.
  3. Actualizati aplicatiile pentru ca in cazul in care folositi versiuni invechite, acestea pot consuma mai multe resurse, iar astfel bateria se va descarca mult mai repede. Puteti alege sa actualizati pe rand fiecare aplicatie in parte, sau sa optati pentru actualizarea tuturor aplicatiilor in mod automat.
  4. Stergeti aplicatiile pe care nu le folositi. Fiecare aplicatie consuma resurse si contribuie la descarcarea bateriei, asa ca in cazul in care aveti aplicatii instalate pe care nu le folositi, sau pe care le folositi foarte rar, atunci este recomandat sa stergeti acele aplicatii.

Ei bine, in cazul in care veti tine cont de toate aceste sfaturi, sansele ca un acumulator Xiaomi sa reziste mai mult timp incarcat cresc considerabil. In cazul in care insa incercati aceste trucuri insa fara a avea succes, atunci in mod evident va fi nevoie sa va comandati de pe www.magazingsm.ro, o baterie Xiaomi noua.

0 Shares
You May Also Like