Cum-iti-poate-afecta-un-provider-de-hosting-strategia-de-SEO
Cum iti poate afecta un provider de hosting strategia de SEO

Cum iti poate afecta un provider de hosting strategia de SEO

0 Shares
0
0
0

Cum-iti-poate-afecta-un-provider-de-hosting-strategia-de-SEODeoarece algoritmii de indexare ai Google evolueaza constant, schimbarea strategiei de SEO poate fi destul de dificila, fiind nevoie sa determini toti factorii importanti ce te pot ajuta in eforturile pentru o indexare cat mai buna.

Daca esti in cautare de gazduire web profesionala, intra pe GazduireEnterprise.ro.

Dar, cu toate astea, ce altceva mai poate fi foarte important? Ia in considerare primele decizii pe care le iei atunci cand concepi un website.

Unele dintre acestea sunt luate in graba, dar au un impact major, mai tarziu. Un astfel de exemplu, este cu siguranta alegerea unui provider de web hosting.

Iti poate afecta un provider de web hosting strategia de SEO?

Alegerea provider-ului nu iti va imbunatati radical ranking-ul, cu siguranta. Nu va avea capacitatea sa te propulseze pe prima pagina din Google, daca la asta te-ai gandit si nici nu va atrage direct trafic, pe website-ul tau. Totusi, o alegere proasta in acest sens, poate avea efecte adverse, dintre cele mai neplacute.

Trebuie sa alegi intelept, atunci cand iti faci un abonament la un provider de servicii web hosting, pentru a fi sigur ca website-ul tau va functiona in  parametri optimi. Multi proprietari de site-uri noi, isi aleg unele dintre cele mai ieftine servicii de web hosting, fara sa acorde suficienta importanta acestei laturi, foarte importanta pentru dezvoltarea site-ului propriu.

Prin intelegerea rolului pe care web hosting-ul il are in strategia SEO, nu se vor mai face astfel de greseli. O companie de web hosting ce ofera servicii gratuite de startup, nu va fi capabila sa-ti asigure o functionare optima a unui site business, complex si cu destul de mult trafic. De asemenea, va fi afectata si strategia SEO, daca exista una.

Securitatea serverelor.

Securitatea website-ului tau este extrem de importanta. Nu numai pentru ranking-urile pe care ti le acorda algoritmii Google, dar si pentru experienta si siguranta utilizatorilor ce iti viziteaza site-ul.

Un website care nu este sigur, va pierde mult in ranking din partea Google, care penalizeaza drastic site-urile vulnerabile, ce au suferit atacuri sau care gazduiesc continut de tip malware (virusi). O data ce un vizitator ti-a vizitat website-ul si s-a infectat cu un virus sau un malware, poti fi sigur ca a doua oara nu va mai intra pe site-ul tau.

Poti sa faci personal orice este nevoie pentru a-ti proteja site-ul de atacuri, dar daca nu ai si o firma de web hosting buna, atunci tot efortul tau va fi degeaba. In cazul securitatii serverelor, alegerea unei firme de web hosting nu mai este in nici un caz o joaca sau o optiune.

De asemenea, pentru a-ti asigura o securitate a site-ului cat mai buna, iti recomandam achizitionarea unui server dedicat si nu a unui plan de shared hosting.

Asta deoarece, daca un website de pe acel server este vulnerabil si va fi infectat, hackerii vor profita de vulnerabilitatile acestuia pentru a infecta si website-ul cu care imparte banda. Cu alte cuvinte si website-ul tau, daca imparti hosting-ul cu alt website.

0 Shares
You May Also Like