Cum-avem-grija-de-peria-de-par
Cum avem grija de peria de par

Cum avem grija de peria de par

0 Shares
0
0
0

Cum-avem-grija-de-peria-de-parSanatatea si stralucirea parului nostru nu este asigurata numai de produsele pe care le folosim, ci si de igiena. Si atunci cand spun igiena, ma refer la modul in care curatam lucrurile pe care le folosim in rutina zilnica de aranjare a parului: pieptanul, peria de par, placa de intins parul, ondulatorul. Este cu atat mai important sa stim cum sa le curatam adecvat daca produsele sunt de inalta calitate si putin mai scumpe. Spre exemplu, daca ai o perie Tangle Teezer, care este putin mai scumpa decat o perie normala, insa este si de o mie de ori mai buna, conteaza enorm sa ai grija de ea.

In general, atunci cand vine vorba de curatarea periei de par, nu facem decat sa culegem firele prinse in dintii ei dupa fiecare pieptanare. Insa acest lucru nu este suficient. In timp, vei observa ca dintii periei se vor incarca de scame si par pe care nu ai reusit sa il cureti bine. Intr-un final, in loc sa iti cureti peria, vei prefera sa iti cumperi alta. Insa, daca ai o perie Tangle Teezer, s-ar putea sa tii prea mult la ea pentru a vrea sa o inlocuiesti atat de repede.

Peria Tangle Teezer este un produs inovator, care ofera foarte multe avantaje celor care o folosesc: descalceste parul fara a rupe firele, impiedica degradarea cuticulelor si electrizarea parului, ba chiar asigura o pieptanare usoara a parului ud. Acum intelegi de ce trebuie sa ai foarte mare grija de ea. Este o perie de calitate, care merita toata atentia ta. Te va servi cu atat mai mult cu cat o vei curata regulat si te vei asigura ca se afla in stare buna.

La fel ca si in cazul altor perii, peria Tangle Teezer se curata foarte usor dupa fiecare pieptanare, prin adunarea firelor de par prinse de dintii ei. Asigura-te, insa, ca nu lasi nici un fir de par in urma. Totusi, o data pe saptamana este indicat sa o speli cu putin sampon. De ce? S-ar putea ca peria ta Tangle Teezer sa ti se para curata pentru ca nu are nici un fir de par prins de dintii ei, insa, in realitate, pe ea se depun toate impuritatile pe care le indepartezi din par in momentul in care il periezi. Iar acestea pot fi nenumarate! Gandeste-te doar la cat praf se aduna in parul tau dupa o zi intreaga petrecuta in aer liber. Atunci cand il piepteni, o parte din el ramane prins de dintii periei. Doar nu vrei sa il aduci inapoi in parul tau dupa ce te-ai spalat pe cap, doar pentru ca ai omis sa iti speli si peria Tangle Teezer.

Nu ai o perie de par de calitate si usor de intretinut, vezi aici cele mai noi oferte de la Tangleteezer.ro .

Un alt lucru foarte important este sa ai grija unde pui peria Tangle Teezer dupa ce o folosesti. In primul rand, evita sa o asezi pe o suprafata tare cu dintii in jos, deoarece in timp vei provoca distrugerea lor. Peria se lasa intotdeauna pe spate, cu dintii in sus, si se tine intr-un loc ferit, departe de surse de caldura. Daca respecti aceste cateva reguli de igiena, peria ta Tangle Teezer va fi ca noua pentru mult timp.

0 Shares
You May Also Like