Cum alegi o foarfeca pentru cuticule?

Cum alegi o foarfeca pentru cuticule?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi stim cat de importanta este manichiura, si cat de mult pret pun femeile pe manichiura. Se spune despre manichiura ca este cartea de vizita a unei doamne/domnisoare, iar din acest motiv fiecare femeie doreste ca manichiura ei sa fie perfecta.

De aceea, cele mai multe femei merg lunar la salon, pentru ca manichiuristele profesioniste sa se ocupe de unghiile lor. Nu toate femeile insa se bucura de acest privilegiu, desi si-ar dori.

Exista unele doamne si domnisoare care au un program foarte incarcat, astfel ca nu mai ajung si la salon. De aceea, ele aleg sa-si comande un set de manichiura pe care il folosesc acasa pentru a-si face manichiura.

Fiecare set de manichiura contine si un set de foarfece precum aceasta foarfeca pro cuticula S7, ideala pentru taierea cuticulelor. Foarfeca pentru taierea cuticulelor este deosebit de importanta, pentru ca o folosesti pentru a-ti taia cuticulele inainte sa-ti faci unghiile cu oja semiperamanenta sau cu lac.

Se stie faptul ca o manichiura perfecta este aceea care nu permite sa se vada cuticulele. Poti sa folosesti foarfeca pro cuticula S7 dupa ce aplici o solutie care exfoliaza pielea uscata din zona cuticuleleor. In acest fel, si cu aceasta forfecuta pentru cuticule, vei reusi sa iti tai cu mare usurinta cuticulele, fara a exista riscul de a te rani.

Forfecuta pentru cuticule este asadar un instrument foarte important pe care trebuie sa il ai in trusa de manichiura. Poti insa sa iti cumperi un astfel de instrument pentru taierea cuticulelor si separat.

Exista insa unele detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunosti inainte de a-ti alege forfecuta. De exemplu, trebuie sa tii cont de materialul din care aceasta a fost confectionata. La fel ca in cazul oricarui alt instrument, asigura-te ca alegi o forfecuta pentru taierea cuticulelor, din materiale de cea mai buna calitate, precum otelul inoxidabil.

O astfel de forfecuta pentru cuticule, se poate steriliza prin diferite mijloace. Stii care este un alt avantaj? Acela ca rezista foarte mult timp perfect ascutita.

De-asemenea, atunci cand vrei sa iti alegi o forfecuta pentru cuticule, este foarte important sa tii cont de manerele acesteia. Chiar daca ti se pare la prima vedere ca sunt mai atragatoare forfecutele cu manere din plastic, acestea au o durata scurta de viata in cele mai multe cazuri. Cele care au insa manerele din otel inoxidabil precum aceasta foarfeca pro cuticula S7, reprezinta cea mai buna alegere.

In plus, vei vedea ca si confortul pe care ti-l ofera o foarfeca pro cuticula S7 este unul mult mai mare in comparatie cu confortul pe care ti-l ofera o foarfeca ale carei manere sunt din plastic.

Un alt detaliu foarte important, pe care nu multa lume il cunoaste, este acela ca o foarfeca ideala pentru taierea cuticulelor, are un surub reglabil. Este foarte important sa te asiguri ca pentru propriul confort, iti indrepti atentia spre o foarfeca pentru cuticule care are surubul reglabil.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti daca vrei sa iti faci acasa manichiura, si ai nevoie de o foarfeca pentru cuticule (poti avea nevoie de ea si daca iti faci unghiile la salon).

Recomandarea noastra este sa te orientezi spre o foarfeca de calitate, precum aceasta Foarfeca Profesionala Pentru Cuticula 18 Mm Staleks (SE-10/1). Diferenta dintre aceasta foarfeca si altele, este ca aceasta elimina perfect cuticulele, taie cu precizie si cu acuratete.

Un alt avantaj al acestei forfecute este ca are lamele subtiri si foarte ascutite, si nu va fi nevoie sa le re-ascuti foarte mult timp de acum inainte

0 Shares
You May Also Like