Cum alegi automatizarea pentru poarta?

Cum alegi automatizarea pentru poarta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care locuiesti la casa si consideri ca a sosit timpul pentru o schimbare majora, cu siguranta ar cam trebui sa te gandesti sa renunti la vechile porti care se deschid si se inchid manual, si sa optezi pentru porti automatizate care se deschid de la telecomanda.

Aceasta idee poate sa fie una foarte inspirata pentru tine din mai multe puncte de vedere, iar in continuare vei putea sa vezi cateva exemple.

In mod evident nu este foarte placut sa trebuiasca sa iti deschizi si sa iti inchizi manual poarta de fiecare data cand scoti masina din curte pentru a pleca undeva. Acest lucru este cu atat mai neplacut cu cat afara ploua, ninge, bate vantul, este foarte frig sau este foarte cald.

Un alt motiv pentru care ai putea sa te gandesti foarte serios sa optezi pentru asemenea porti automatizate ar fi acela ca ele sunt mult mai aspectuoase si mult mai moderne decat portile clasice actionate manual.

Ei bine, daca vei decide ca a sosit momentul pentru o schimbare in ceea ce priveste poarta de acces in curtea casei tale, cu siguranta trebuie sa stii ca poti opta pentru o poarta batanta automatizata sau pentru o poarta culisanta automatizata.

In cazul in care vei opta pentru o asemenea poarta, vei putea sa gasesti firme renumite pe piata care se ocupa de automatizari porti culisante si de automatizari porti batante, iar specialistii iti vor putea recomanda poarta ideala.

Daca acestia iti vor recomanda o poarta automatizata culisanta va trebui sa tii cont de cateva aspecte foarte importante, precum greutatea estimativa a portii pentru ca in functie de acest aspect va trebui ales motorul portii.

Deasemenea, va conta foarte mult si lungimea portii sau deschiderea utila, acest aspect contand foarte mult pentru alegerea cremalierei. In cazul in care poarta are 4 metri deschidere utila, atunci va fi nevoie de 5 metri de cremaliera.

Ciclul de deschidere – inchidere al portii este deasemenea un aspect foarte important de care va trebui sa tii cont daca vei alege un astfel de sistem de automatizare pentru poarta.

In conditiile in care specialistii din cadrul firmei de automatizari porti considera ca pentru nevoile tale cea mai indicata este o poarta automatizata batanta, atunci cu siguranta trebuie sa tii cont de anumite aspecte foarte importante pentru a-ti alege poarta.

Daca vei avea nevoie de o poarta automatizata batanta va trebui sa tii cont de dimensiunea unei foi (CANAT), pentru a putea alege motorul potrivit pentru poarta.

Deasemenea va mai trebui sa tii cont de greutatea unei foi (CANAT), va fi nevoie sa tii cont de ciclu de lucru si de numarul de deschideri- inchideri pe zi al portii, dar si de dimensiunea stalpilor pentru ca in functie de acest aspect se va alege tipul de motorizare.

Asadar, indiferent de faptul ca optezi pentru o poarta automatizata batanta sau pentru o poarta automatizata culisanta, va fi nevoie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

Cat despre cele doua tipuri de porti, ambele arata foarte elegant, sunt moderne si sunt extrem de utile in comparatie cu portile vechi care se actioneaza manual.

0 Shares
You May Also Like