Cum-alegem-cadoul-potrivit-pentru-o-viitoare-mamica
Cum alegem cadoul potrivit pentru o viitoare mamica?

Cum alegem cadoul potrivit pentru o viitoare mamica?

0 Shares
0
0
0

Cum-alegem-cadoul-potrivit-pentru-o-viitoare-mamicaPersonal nu am stiut niciodata sa aleg cadoul potrivit pentru o anumita persoana. Fie ca este vorba despre o zi de nastere, fie ca era doar o petrecere de casa noua, am intampinat mereu dificultati in ceea ce priveste alegerea unui anumit cadou.

Odata cu trecerea anilor, lucrurile au devenit mai dificile, mai ales odata cu aparitia pe lume a copiilor prietenilor mei, astfel incat am reusit sa devin cu atat mai confuza in acest sens, cu cat nu stiam nimic despre subiect. Probabil ca sunt multe persoanele care sufera de aceeasi problema si iata care este cea mai simpla concluzie la care am ajuns eu, dandu-mi seama ca un balansoar poate deveni cadoul perfect atat pentru bebelus, cat si pentru mamica in sine.

Balansoarul are proprietatea de a-i oferi copilului un spatiu in care acesta sa nu resimta absenta mamei sale, in care sa se simta confortabil si a carui miscare sa il relaxeze chiar pana in momentul in care acesta adoarme. Intr-un asa moment de revelatie, am decis sa fac un tur scurt al magazinelor online, precum www.allkids.ro, si astfel am ajuns sa vad cateva dintre cele mai bune modele de astfel de leagane, care sa constituie o mina de aur pentru prietenele mele, dar si pentru copiii acestora.

Mi-a placut foarte mult ideea transpunerii unui astfel de obiect in diverse forme care sa placa copilului si nu numai, ci chiar si parintilor. E drept, la momentul achizitionarii, poate ca bebelusul nu poate intelege forma exacta in care acest obiect a fost proiectat, insa in mod cert particularitatile sale il vor face sa il perceapa ca pe un spatiu benefic. Asa ca, desi el nu poate constientiza ca forma balansoarului sau este una de pisica, vibratiile si imitatia sunetelor scoase de aceasta il vor bine dispune si relaxa in acelasi timp.

Am ales asadar cateva dintre modelele care mi s-au parut absolut deosebite datorita posibilitatilor pe care acestea le ofera, urmand ca fiecare dintre noi sa vada cum si de ce ar fi acestea cele mai potrivite pentru necesitatile noastre. Vom cauta sa ne orientam fireste, si in functie de pret, deoarece si acesta poate constitui de fapt un criteriu de alegere, destul de bun si de justificat dealtfel.

Unul dintre cele mai ieftine modele pe care le putem gasi pe piata de profil, este balansoarul cu vibratii Monkey, un produs care prin miscarile sale ii poate induce bebelusului o stare de confort, care sa il adoarma pur si simplu. Aparatul este dotat si cu o centura de prindere, care sa asigure mentinerea intr-o perfecta stare de siguranta a bebelusului.

Vibratiile pot fi pornite sau oprite, acest lucru ramanand la latitudinea utilizatorului, materialele textile cu care produsul este imbracat sunt de cea mai buna calitate, iar cadrul metalic ii asigura o stabilitate deosebita. In plus, copilul va fi foarte atent la jucariile ce pot fi atasate barei frontale, putandu-si dezvolta abilitatile tactile, in urma incercarii de a se juca cu acestea. Pretul nu este nicidecum unul foarte ridicat, el ajungand la un cuantum de aproximativ 250 lei, ceea ce personal mi se pare a fi in regula, mai ales raportandu-ma la faptul ca ofera practic toate caracteristicile pe care trebuie sa le asigure in mod normal un astfel de produs.

Pe de alta parte insa, daca dispunem de suficiente resurse pecuniare si mai ales daca vrem sa epatam in incercarea noastra de a achizitiona balansoarul perfect, ne putem orienta catre leaganele din gama MamaRoo, cele care au posibilitatea de a face bebelusul sa se simta exact ca in bratele mamei. De ce spun acest lucru? Deoarece acest balansoar are functii de leganare atat stanga- dreapta cat si sus-jos, astfel incat micutul sa nu perceapa nicio diferenta intre bratele parintilor si surogatul care face obiectul acestui paragraf.

Ca si precedentul model, si acesta poate fi dotat cu jucarii, insa noutatea in acest caz consta in atingerea miraculoasa a tehnologiei pe acest segment de piata. Aparatul poate fi conectat la un sistem de tip mp3, pe langa melodiile de relaxare pre-existente, cu care acesta vine dotat. Alimentarea se face direct la priza, in depline conditii de siguranta. Ca pret, ei bine cu aproape 1000 ron putem rezolva aceasta speta, multumind din cate se pare bebelusul la cote maxime. Rezulta astfel ca, daca avem un bebelus multumit, implicit si parintii se vor afla in aceeasi stare similara de beatitudine.

Pe langa aceste modele putem regasi pe piata si variante mai simple de balansoare, si anume cele care variaza intre 100 si 200 ron, insa care nu ofera la fel de multe beneficii precum cele pe care le-am expus anterior. Modele se gasesc cu sutele, atat in magazinele obisnuite de profil, cat si pe platformele online.

Spre exemplu, www.allkids.ro pune la dispozitie toata gama de astfel de produse, astfel incat sa usureze munca oricarui parinte si sa aduca reale beneficii acestora. Personal ma declar multumita si, in mod cert, pot considera ca un balansoar nu este doar cadoul perfect pentru nou-nascut si mama, ci este si un dar practic, menit sa satisfaca in mod dual necesitatile fiecaruia dintre acestia, in parte.

Alte stiri actuale :

1. COPII CUMINŢI. George Eduard, un veritabil colecţionar de maşinuţe
2. Peste 300 de copii din centre s-au bucurat de un spectacol de Crăciun şi de cadouri, la Sala Radio
3. Daruri pentru 5.000 de copii
4. Investiţie naţională pentru copiii de la sate
5. Scarlatina la copii: Simptome, cauze, tratament şi prevenire

0 Shares
You May Also Like