Cine cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca?

Cine cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei, si cel mai bine dezvoltat oras dupa capitala.

Foarte multi tineri aleg sa se mute in acest oras pentru a urma o facultate, in conditiile in care universitatile din Cluj sunt cele mai renumite din tara.

De-asemenea, in Cluj Napoca se gasesc foarte multe locuri de munca foarte bine platite, iar media salariilor din oras este mai mare decat media nationala a salariilor. In aceste conditii, este firesc ca oamenii din alte zone ale tarii, sa isi doreasca sa se mute in capitala Ardealului.

Atat studentii, cat si cei care vin in oras pentru a-si gasi un loc de munca, de multe ori contacteaza firmele de inchirieri masini in Cluj Napoca, pentru a inchiria o masina. Studentii de exemplu pot opta pentru inchirierea unei masini in perioada sesiunii, pentru a ajunge rapid la examene, iar mai apoi sa plece de la facultate la job.

Cei care isi cauta un loc de munca in Cluj, isi cauta o masina de inchiriat, pentru a ajunge mai repede la interviu, iar apoi pentru a merge prin oras, pe unde mai au treburi de rezolvat.

Exista si clujeni care cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca. De regula, cei care au masinile in service si care merg la servici cu masina personala, aleg sa inchirieze o masina, pana cand isi vor lua masina de la service.

Cei mai multi insa dintre clientii firmelor de inchirieri auto Cluj, sunt fara doar si poate turistii, iar in perioada festivalului Untold, cererile sunt uriase. Este firesc acest lucru in conditiile in care sosesc in tara mii de turisti straini, pentru a lua parte la acest festival, care a ajutat Clujul sa devina cunoscut la nivel mondial.

Exista si turisti care sosesc in capitala Ardealului, pentru a vizita alte locatii interesante. Clujul are o multime de obiective turistice de vazut, iar in plus, in apropiere se gasesc si alte locuri care merita vizitate. Vom vedea insa ce aleg sa viziteze turistii in Cluj!

Vedeti orasul de sus

Acest lucru ar trebui sa fie cu siguranta pe lista de lucruri de facut in Cluj-Napoca; de fapt este indicat sa vizitati Cetatuia inainte de a vizita orasul. Veti obtine cea mai buna vedere dintr-un vechi punct de fortificatie, care dateaza din perioada dominatiei austriece.

In anul 1735, dupa ce a cuceritTransilvaniei, Imperiul Habsburgic a construit o fortificatie pe varful unuia dintre dealurile care inconjoara orasul. Acum, Cetatuia este un obiectiv turistic foarte des vizitat de catre turistii romani, dar si de catre turistii straini.

Vizitati Gradina Botanica

O vizita la Gradina Botanica este in topul listei de lucruri de facut in Cluj-Napoca cand sositi pentru prima data in vizita. Una dintre atractiile obligatorii, Gradina Botanica a fost fondata de profesorul Alexandru Borza de la Universitatea din Cluj-Napoca si deschisa publicului in 1925. In prezent, aceasta este considerata a fi unul dintre cele mai populare locuri din oras, cu peste 150.000 de vizitatori in fiecare an.

O seara la Teatrul National sau la Opera Romana

Petrecerea unei seri la Teatrul National sau la Opera Romana va fi unul dintre lucrurile preferate de facut in Cluj-Napoca daca doriti sa va bucurati de evenimente culturale.

Peste strada, in Piata Avram Iancu, veti vedea Catedrala Mitropolitana, construita intre 1920 – 1930, a treia cea mai mare catedrala din Romania, si un simbol al Bisericii Ortodoxe din Transilvania.

Vizitati Biserica Sf. Mihail

Piata Unirii este atractia centrala a orasului si locul unde puteti gasi a doua cea mai mare biserica gotica din Romania. Constructia bisericii a inceput in secolul al XIV-lea, iar monumentul ramane pana la momentul actual, unul dintre cele mai impresionante din tara.

Biserica este pazita de statuia lui Matei Corvin, cel mai mare conducator al Regatului Ungar, fiul lui Iancu de Hunedoara, un adevarat erou al razboaielor anti-otomane.

Acestea sunt doar cateva exemple de locuri care merita vizitate de catre turistii care sosesc in Cluj Napoca.  Dat fiind faptul ca discutam despre al doilea oras ca marime al tarii, este cat se poate de firesc faptul ca este necesar ca turistii sa aiba la dispozitie o masina, pentru a se putea plimba prin oras, si pentru a ajunge de la un obiectiv turistic la altul.

Din acest motiv, consideram ca toti cei care aleg sa viziteze cel mai frumos, cel mai mare si cel mai improtant oras din Transilvania, ar fi indicat sa contacteze o fima de inchirieri auto, inainte de a sosi in oras.

De ce? Pentru ca in acest fel, isi vor rezerva masina online, iar astfel, in momentul in care vor sosi deja in Cluj Napoca, vor fi asteptati la aeroport sau la gara sau de unde doresc sa preia masina, fiind astfel scutiti de plimbari cu autobuzul sau cu taxiul pana la hotel.

0 Shares
You May Also Like