Cele mai bune aplicatii Android din 2021

Cele mai bune aplicatii Android din 2021

Un mobil nu ar fi foarte inteligent fara aplicatii si cu siguranta Android nu lipseste. Exista aplicatii pentru toate, desi unele nu se remarca exact prin calitatea lor. Aici vom colecta astazi cele mai bune aplicatii Android.

Cu aceasta ocazie, vom numara cele mai bune aplicatii noi din 2021 sau nu cu mult timp in urma, lasand astfel in afara greutatilor obisnuite, precum marea majoritate a aplicatiilor Google. Ne vom concentra pe aplicatii care se remarca prin concept, functii si / sau design.

  1. Wombo

Wombo este una dintre aplicatiile revelatie ale anului, permitandu-va sa va transformati fotografia – sau a oricui – intr-un scurt videoclip care canta diverse melodii. Rezultatul este foarte bun in majoritatea cazurilor si, atunci cand nu este, de obicei este si mai hilar.

Adevarul este ca aplicatia Wombo pentru Android este oarecum instabila, desi este iertata pentru ca, daca reusim sa trecem toate bug-urile pe care le are, rasurile sunt garantate si, de asemenea, este gratuit si foarte usor sa va creati micile videoclipuri cu falsuri profunde, nu este nevoie sa va creati un cont sau sa va abonati.

Versiunea Clubhouse pentru Android a fost foarte cersetoare, dar in cele din urma o puteti descarca de pe Google Play fara inregistrare prealabila. Desigur, aplicatia are inca nevoie de cineva care sa va ofere o invitatie pentru a o putea folosi.

In acest moment, Clubhouse nu are nevoie de nicio prezentare: este o aplicatie axata pe camere de chat audio unde unii oameni participa si altii se alatura pentru a asculta. Versiunea Android, desi a venit mai tarziu, nu se distinge de cea iOS.

Stack este cel mai recent experiment Google si este o aplicatie simpla pentru scanarea documentelor folosind camera mobila, cu avantajul ca aplicatia detecteaza ce tip de document este si il clasifica in consecinta.

Dupa scanarea unui document cu camera Stack, aplicatia ii atribuie automat un nume si il adauga la categoria corecta, precum si analiza datelor cheie, cum ar fi „data scadenta” sau „suma totala datorata”, astfel incat sa o puteti cauta mai tarziu. In Google Play este disponibil in SUA, desi il puteti instala din APK-ul sau. Daca intampini probleme cu display-ul intra pe inlocuire display iPhone 6.

CDPR mai are un drum lung de parcurs pentru a rezolva problemele Cyberpunk, dar estetica jocului cu neonuri, erori si diverse distorsiuni este aici pentru a ramane.

Si il puteti aplica oricarei fotografii folosind aplicatia Expose. Expose este o aplicatie de editare a fotografiilor care foloseste redarea bazata pe GPU pentru a obtine diverse efecte „glitch” sau palpaire. In total, veti gasi 23 de efecte si filtre diferite impartite in diferite categorii, care va permit sa convertiti fotografii statice in mici videoclipuri in bucla.

AAAD este o aplicatie care faciliteaza instalarea aplicatiilor Android Auto care nu sunt disponibile pe Google Play. Astazi va permite sa instalati Carstream, Fermata Auto, Screen2Auto, AA Mirror, AStrem, AA Mirror Plus, Performance Monitor, AA Passenger, Widgets pentru Android Auto si Nav2Contacts.

Nici AAAD nu este disponibil pe Google Play, deci trebuie sa-l descarcati de pe site-ul sau web si sa instalati APK-ul pe mobil. Dupa deschidere, acesta va arata un meniu cu cateva aplicatii Android Auto gata de descarcare si instalare.

Sunt cei care cauta un lansator care sa aiba de toate si multe altele si cei care prefera ceva simplu si minimalist. Niagara Launcher apartine acestui ultim grup, afisandu-va aplicatiile preferate pe ecranul de pornire si putin altceva.

Numele acestui lansator vine de la interfata sa, care se curbeaza ca o cascada atunci cand selectati o litera pentru a va arata aplicatiile care incep cu ea si astfel le puteti lansa. Este, intr-un fel, un ulcior cu elementele de baza, pentru cei care nu doresc distrageri.

Exit mobile version