Ce utilizari ale palo santo?

Ce utilizari ale palo santo?

0 Shares
0
0
0

Palo santo, care se traduce literalmente in „lemn sfant” in spaniola, este lemnul recoltat din copaci palo santo, care se gaseste in principal in America de Sud si in unele regiuni din America Centrala. Sunt parte a familiei de citrice, cu o legatura cu olincenul si mirul.

Dar ce face exact Palo Santo? Trasaturile si abilitatile sale vindecatoare, medicinale si spirituale sunt cunoscute si folosite de mii de ani. Poate ajuta persoanele care se confrunta cu reactii inflamatorii, cum ar fi durerile de cap si durerile de stomac, precum si reduce nivelul de stres, dar este probabil cel mai cunoscut si utilizat pentru abilitatile sale de curatare si purificare a energiei.

Veti descoperi in randurile care urmeaza mai multe detalii interesante despre palo santo, detalii care va vor determina sa va indreptati atentia spre https://www.e-palosanto.com/betisoare-parfumate, pentru a va alege betisoarele parfumate pentru acasa.

  1. Betisoarele Palo santo pot fi folosite pentru a elimina energia negativa din casa.

Datorita continutului ridicat de rasina, se considera ca lemnul palo santo elibereaza proprietatile sale de purificare atunci cand este ars. In istoria samanica a Americii de Sud, despre Palo Santo se spune ca inlatura negativitatea si obstacolele si atrage norocul.

Pentru a curata energia din orice spatiu, pur si simplu aprindeti un bat si apoi stingeti flacara, fluturand usor batul in aer sau fluturand mana peste baston. Fumul alb va fi emis de batul care arde, care se poate dispersa in jurul dvs. sau in spatiul dvs.

  1. Atrage energia pozitiva

In timp ce unele plante aromatice sunt folosite exclusiv pentru curatarea unui spatiu de energia negativa, iar altele sunt apoi folosite pentru a atrage dupa sine energie pozitiva, Palo Santo este deosebit de special si foarte rar, dat fiind faptul ca face ambele lucruri in acelasi timp. Mai exact, purifica si atrage energia pozitiva.

Spiritul lui Palo santo este adesea generos in ceea ce priveste puterile sale de vindecare, dat fiind faptul ca fumul sau intra in campul energetic al celor pe care ii atinge pentru a goli gandurile negative si nenorocirea.

In urma procesului de ardere, la fel ca in cazul ierburilor si al tamaii, se elibereaza uleiurile din lemnul sacru, care vor curata spatiul si persoanele cu care vine in contact, atragand energia pozitiva si chiar vindecand oamenii atat la nivel fizic cat si la nivel mental.

Acest lucru este foarte important pentru ca poate creste capacitatea oamenilor de a se concentra, si in mod evident le imbunatateste meditatia.

  1. Purificarea poate dura o perioada indelungata de timp

In mod evident, una dintre cele mai impresionante calitati ale lemnului palo santo, este capacitatea inerenta a acesteia, in ceea ce priveste purificarea a tot ceea ce vine in contact la nivel energetic. Peste tot pe unde ajunge fumul rezultat de arderea lemnului, locul se curata si se purifica, astfel incat poate fi folosit pentru a purifica o camera, o casa intreaga si in special oamenii.

Dar trebuie sa aflati ca exista ceva mai mult decat asta, in ceea ce priveste acest copac sfant. Intelepciunea samanica explica faptul ca o atractie catre aroma palo santo este considerata a fi un semn al puritatii emotionale si spirituale.

De precizat insa este faptul exista si unii oameni care simt un disconfort deosebit in momentul in care se afla in prezenta aromei palo santo. In cazul in care vi se intampla acest lucru, nu va descurajati! Acest lucru face parte din efectul sau de purificare, dar cu siguranta treptat, veti putea sa va bucurati de parfumul sau natural, odata cu curatarea si purificarea lemnului.

Palo santo se poate utiliza insa nu doar pentru arderea betisoarelor, ci si in alte modalitati. De exemplu, se poate obtine ulei din lemnul sfant, despre care puteti afla mai multe detalii pe scurt, in continuare.

  1. Uleiul de palo santo este de asemenea, un presupus un repelator insecte.

Are o compozitie chimica complexa, care este deosebit de bogata in limonen, care este prezenta si in cojile de citrice. Limonenul face parte din apararea plantei impotriva insectelor.

  1. Se presupune ca difuzarea uleiului de palo santo ajuta la prevenirea racelilor.

Acest lucru se datoreaza faptului ca atunci cand uleiurile sale sunt adaugate in apa calda si apoi inhalate, uleiul de palo santo poate ameliora congestia si durerile de gat, precum si inflamatia, toate acestea fiind prezente atat la frig cat si la gripa.

  1. Uleiul de palo santo poate fi folosit si pentru a reduce nivelul de stres.

Ca ulei esential, uleiul de palo santo purifica aerul si mintea. Are proprietati antimicrobiene, tinde sa fie calmant pentru sistemul nervos, poate reduce sentimentele de anxietate si poate sa lumineze starea de spirit.

Tinand cont asadar de toate cele amintite in randurile anterioare, puteti sa va indreptati atentia spre betisoarele de palo santo, pe care le puteti folosi in casele dvs. pentru a indeparta energiile negative si pentru a va purifica locuintele, si nu numai.

0 Shares
You May Also Like