Ce-se-poate-intampla-daca-nu-aveti-husa-pentru-telefon
Ce se poate intampla daca nu aveti husa pentru telefon?

Ce se poate intampla daca nu aveti husa pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

Ce-se-poate-intampla-daca-nu-aveti-husa-pentru-telefonDaca aveti un smartphone, nu aveti si o husa, probabil. Poate nu stiti ca trebuie sa va protejati telefonul cu o husa. Huse Sony va poate oferi consiliere in privinta necesitatii achizitionarii unei protectii pentru telefoanele Sony.

Haideti sa ne gandim ce se poate intampla daca nu aveti o husa pentru smartphone. Atunci cand il scapati pe jos, si se intampla destul de usor, pentru ca smartphone-urile sunt mai usoare, se pot deteriora mult mai usor daca impactul a fost puternic si direct pe touchscreen-ul telefonului, acesta se sparge si poate fi foarte greu reparat.

Daca ar fi avut o husa de protectie, aceasta ar fi atenuat mai mult impactul, in functie de materialul din care este facuta, din policarbon, din plastic mai dur, din piele ecologica, sau alte materiale rezistente, ar fi conferit o protectie si impactul ar fi mai mic.

Nu s-ar sparge touchscreen-ul, ci s-ar putea doar zgaria in urma scaparii pe jos. In consecinta, mai putine pagube, daca ati fi avut o husa.

Daca nu aveti husa, si curge apa pe telefon, atunci poate patrunde in interiorul sau, si se ard circuitele destul de rapid, telefonul devenind nefunctional. Dar cu o husa, pe care s-ar scurge picaturi de apa, din greseala, desigur, protectia ar fi maxima.

Daca folositi telefonul pe ploaie, o husa protejeaza in timpul conversatiei foarte bine. Praful se depune direct pe ecran, daca nu aveti husa, aceasta acoperind foarte bine ar proteja de depunerea prafului, care deterioreaza in timp functiile smartphone-ului, care trebuie apoi dus la curatat.

In acelasi timp, majoritatea tin telefonul fie in buzunar, fie in geanta, deci apare riscul de a se atinge de alte obiecte, daca nu aveti husa, atunci ecranul se poate zgaria sau chiar sparge.

In general, fara huse nu se mai poate astazi folosi un smartphone, pentru ca sunt telefoane foarte diferite de cele fara touch, care daca ar fi cazut, nu s-ar fi spart ecranul, care era mult mic si mai putin important.

Toti utilizatorii ar trebui sa fie informati ca husa devine o achizitie obligatorie pentru protectia telefonului lor, aproape imposibil de pastrat si folosit in cele mai sigure conditii. Dar daca au achizitionat o husa, vor fi mai relaxati pentru ca prin aceasta smartphone-ul lor va fi mai protejat.

Pretul unor huse Sony este realtiv mic, deci nu implica costuri prea mari, fata de o reparatie in caz de deteriorare, in lipsa acestora. Merita toate costurile pentru ca ofera ceea ce este cel mai important pentru cresterea duratei de viata a smartphone-ul.

Nici sa nu va mai ganditi ce se poate intampla daca nu aveti husa, este o intrebare care nu ar trebui sa mai fie vreodata pusa, pentru ca are raspunsuri clare si categorice in favoarea achizitionarii si folosirii in orice situatie si pentru orice smartphone a oricarei huse care devine indispensabila pentru oricare tip de smartphone, cat si pentru smartphone-urile Sony, cu modele diverse si materiale cat mai rezistente si durabile.

0 Shares
You May Also Like