Ce sa alegi, iPhone 11 sau iPhone XS

Ce sa alegi, iPhone 11 sau iPhone XS

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care vor modele de telefoane iPhone moderne, pretul este de cele mai multe ori si factor de decizie.

Intre timp, XS incepe de la 999 de dolari si, din moment ce Apple insusi nu mai vinde telefonul, creditul de tranzactionare este mai greu de obtinut. De exemplu, operatorii de telefonie tind sa ofere astfel de reduceri doar daca va faceti abonament sau profitati de diverse pachete si oferte.

Dar nu va lasati pacaliti de pret: modelele de iPhone 11 impartasesc multe dintre aceleasi specificatii de inalta calitate ca modelele mai scumpe Pro si Pro Max.

IPhone XS are trei avantaje fata de iPhone 11: un afisaj mai bun, margini mai mici si un obiectiv cu aparat de fotografiat. Acestea nu sunt beneficii nesemnificative si nu merita sa cheltuiti sute de dolari pentru ele, mai ales ca iPhone 11 are o durata de viata mai buna a bateriei si o camera mult mai buna.

Una dintre cele mai semnificative diferente intre aceste doua gadgeturi sunt de fapt dimensiunile acestora: iPhone 11 masoara 150,9 x 75,7 x 8,3 mm, in timp ce iPhone XS este 143,6 x 70,9 x 7,7 mm. Aceasta poate sa nu para o mare diferenta, dar daca tineti cele doua dispozitive in mana, probabil ca veti observa ca iPhone 11 este mai greu, mai greu de pus in buzunar si mai dificil de folosit cu o singura mana. Nu doar este mare ci se si simte mare.

O alta diferenta pe care cu siguranta o veti observa: marginile. IPhone 11 are marginile mult mai groase ceea ce inseamna ca este o cantitate de ecran mai mare acoperita.

IPhone XS are un ecran OLED excelent de 5,8 inchi cu rezolutie de 2.436 x 1.125 pixeli. IPhone 11 are un ecran LCD de 6,1 inci cu rezolutie de 1.792 x 828 pixeli – dar in acest caz, mai mare nu este mai bun.

XS ofera cele mai bogate culori in comparatie cu aproape orice smartphone de pe piata; recenzorii au laudat negrul sau aproape perfect. Ecranul iPhone 11 nu este rau, dar un panou LCD nu poate reproduce acest contrast.

Daca vreti un iPhone XS in locul unui iPhone XR de anul trecut, afisajul superior este probabil un factor de decizie. Nu ar trebui sa platiti 300 de dolari pentru a downgrade anul acesta (chiar daca diferenta este mica), decat daca va schimbati in mod prioritar modul de utilizare al telefonului si aveti nevoie de cele mai bune poze. Daca nu doriti sa cumparati iPhone 11 Pro cu suport OLED, ramaneti la iPhone XS.

IPhone 11 are o durata de viata mai buna a bateriei decat iPhone XS. iPhone XS a obtinut o durata de functionare de 9 ore si 41 minute de navigare web continua, in timp ce iPhone 11 a durat 11 ore si 20 minute.

Doua ore de viata a bateriei valoreaza 200 USD? Fiecare utilizator va raspunde diferit la aceasta intrebare. Majoritatea oamenilor au nevoie de telefon pentru o zi de lucru, iar iPhone XS isi face treaba. Puterea suplimentara de pe iPhone 11 este un bonus, dar nu este esentiala pentru majoritatea utilizatorilor.

 

0 Shares
You May Also Like