Ce procesator de plati sa aleg pentru afacerea mea

Ce procesator de plati sa aleg pentru afacerea mea?

0 Shares
0
0
0

Ai un magazin online si vrei sa oferi optiuni de plata multiple si sigure? Atunci ai nevoie de un serviciu procesator de plati ce poate simplifica lucrurile pentru tine. 

Creat special pentru comerciantii de pe platforma Gomag, GPayments este un serviciu ce ofera acces facil catre mai multe tipuri de plati online. Daca nu ai testat inca platforma Gomag, poti sa faci asta timp de 15 zile gratuit pentru a te familiariza cu functionalitatile oferite.

De ce ai nevoie de un procesator de plati? 

Pagina de checkout a unui magazin online nu isi are rostul fara pasul pentru efectuarea platii. Un procesator de plati precum GPayments te ajuta sa economisesti timp si resurse pentru ca ofera multiple metode de plata cu o singura activare. 

Cu ajutorul celor de la Plati Online (singurii cu care trebuie sa iei legatura), conexiunea va fi activata si securizata. Tie iti mai ramane sa configurezi procesatorul de plati in magazinul tau, prin alegerea metodelor de plata dorite.

Ce face ca un serviciu procesator de plati sa fie de incredere? Sunt cativa factori ce trebuie luati in seama pentru a te asigura de bunul mers al fluxului de lucru. 

Sa ofere optiuni multiple de plata pentru a creste vanzarile

Optiunile de plata multiple te ajuta sa ajungi la un numar mai mare de clienti. Oamenii sunt diferiti si la fel sunt si preferintele lor, inclusiv in materie de plata. 

Atunci cand oferi metode de plata diverse, clientii tai vor alege ce se potriveste cel mai bine cu preferintele si nevoile lor. Asadar, cresc sansele ca acestia sa finalizeze comenzile in magazinul tau online.

Clientul nu are incredere sa achite cumparaturile cu cardul? Poate alege ramburs sau transfer bancar. Sau poate ar dori sa achizitioneze cateva produse, dar ziua de salariu e cam departe? 

Plata cu cardurile de cumparaturi in rate sau posibilitatea de a obtine un credit online rapid si simplu rezolva astfel de situatii. Tu vei castiga mai multe comenzi, iar clientul va fi multumit ca se poate bucura de produsele dorite.

Sa mentina costurile mici (si transparente)

Sa stii care sunt costurile (si sa le urmaresti activ) este esential pentru orice tip de business. Iar procesarea platilor va adauga, printre altele, costuri la nota de plata finala in fiecare luna. Din acest motiv e bine sa te interesezi intotdeauna de costuri inainte de a lua o decizie.

Cu GPayments ai comisioane preferentiale, in functie de abonamentul Gomag ales. In plus, comisioanele practicate de fiecare banca in parte sunt vizibile in aplicatia GPayments din magazinul tau. 

Aceste comisioane sunt singurele pe care va trebui sa le platesti. Activarea sau utilizarea aplicatiei GPayments nu va genera costuri suplimentare.

Tranzactiile efectuate sa fie securizate

Increderea clientilor se castiga si prin oferirea unui mediu securizat pentru efectuarea platilor, nu doar prin comenzi prompte si livrare rapida. 

Pana la urma, clientul are incredere in tine si afacerea ta cand iti ofera datele sale si ale cardului sau pentru facturare si plata. Din acest motiv, ca owner de business esti obligat(a) sa protejezi aceste date si sa nu lasi loc de fraude.

Cand iti alegi partenerii cu atentie, indiferent despre ce servicii e vorba, vei avea parte si de siguranta. Gandeste-te la siguranta atat cand vine vorba de site-ul tau, cat si de baza de date acumulata si mijloacele de plata.

Sa fie usor si convenabil de implementat si folosit

Poate ca ne dorim sa oferim mai multe metode de plata in magazin, dar nu vrem sa trebuiasca sa accesam zeci de aplicatii pentru a accesa rapoarte si situatii. 

O implementare rapida si gestionarea tuturor metodelor de plata intr-un singur loc sunt ambele avantaje considerabile. 

GPayments ofera toate acestea, inclusiv posibilitatea de a efectua un retur si inapoia banii clientului, cand este cazul. 

Iar pe cat de simplu este pentru tine, pe atat de simplu va fi si pentru clientii tai. Procesul de checkout va fi rapid si clientul va putea alege metoda de plata preferata – cea mai buna reteta pentru comenzile plasate cu succes.

0 Shares
You May Also Like