Ce este un selfie stick?

Ce este un selfie stick?

4 Shares
0
0
4

Unul dintre cele mai indragite accesorii telefoane de catre utilizatori in zilele noastre, este fara doar si poate selfie stick-ul, acest accesoriu luand nastere pe site-urile de socializare, si fiind accesoriul ideal pentru a realiza cele mai frumoase si cele mai calitative auto – portrete cu telefonul mobil, in orice conditii.

Daca stam sa discutam din punct de vedere istoric, primul autoportret cu un aparat foto a fost realizat in anul 1893, insa in conceptul modern, pozele auto portret (selfie-urile cum le cunoastem cu totii), au inceput sa fie populare abia in ultimii ani.

Asadar, nu putem sa discutam ca si o noutate despre selfie-uri, insa ce este important de mentionat, ar fi faptul ca acestea au ajuns sa fie extrem de populare odata cu aparitia retelelor de socializare Facebook, Twitter sau Instagram, astfel ca in zilele noastre, toata lumea isi face selfie-uri.

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, dar si in functie de telefonul mobil pe care il detii, poti sa iti indrepti atentia spre o multime de modele de selfie stick, insa va trebui sa tii cont de anumite detalii atunci cand iti vei alege accesoriul.

In primul rand trebuie sa tii cont de dimensiunile accesoriului, dar si de greutatea acestuia, asa ca un selfie stick care sa cantareasca aproximativ 150 de grame, si care sa se extinda pana la 90 de centimetric ar fi un accesoriu suficient pentru tine.

Calitatea constructiei este iarasi un amanunt foarte important de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti cumperi un selfiestick, insa despre calitatea constructiei acestuia chiar nu ai cum sa iti dai seama fara a tine accesoriul in mana.

Pentru a analiza calitatea constructiei, va trebui sa te uiti atent la metalul din care este construit accesoriul, va trebui sa verifici daca imbinarile sunt solide, va trebui sa verifici iarasi calitatea manerului care este foarte importanta, va trebui sa verifici si nivelul de aderenta oferit, si nu in ultimul rand, constructia capului de fixare a telefonului, dar si articulatiile acestuia.

Modul de conectare al accesoriului la telefon conteaza iarasi foarte mult, asa ca si de acest aspect trebuie sa tii cont in momentul in care intentionezi sa iti cumperi un selfie stick.

Este important de mentionat faptul ca majoritatea celor care isi aleg un selfie stick se orienteaza spre un model care se conecteaza prin Bluetooth, astfel ca aparatul foto functioneaza prin simpla apasare a unui buton de pe manerul selfie stick-ului.

Greutatea accesoriului conteaza si ea foarte mult, pentru ca atunci cand iti doresti un selfie stick pe care sa il folosesti cat mai des, cu siguranta iti doresti ca acesta sa fie cat mai usor, pentru a nu-ti crea senzatia de disconfort in timpul utilizarii.

Plus de asta, cu siguranta daca iti doresti sa faci prea multe selfie-uri, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre un accesoriu cu maner cauciucat, pentru ca un selfie stick cu maner din plastic, dupa un anumit timp, iti va crea senzatia de disconfort.

4 Shares
You May Also Like