Ce este Google Ads?

Ce este Google Ads?

0 Shares
0
0
0

Cu cateva miliarde de clickuri in 2021, publicitatea Google Ads este, fara indoiala, o parghie de marketing emblematica. Cu toate acestea, este clar ca aceasta parghie este adesea interpretata gresit sau chiar inteleasa gresit.

Deci, reclamele Google Ads iti pot oferi vizibilitate imediata pe Google. Platforma Google Ads ofera multe alte posibilitati care sunt adesea trecute cu vederea.

Ce inseamna Google Ads ?

Afla aici ce este Google Ads si de ce ar trebui sa il folosesti absolut!

Google Ads, fost Google AdWords sau AdWords, este reteaua de publicitate a celebrului motor de cautare Google.

Cand auzi despre Google Ads, te gandesti adesea la anunturile AdWords pe care le vezi ca apar in partea de sus a paginilor de rezultate Google: vorbim despre anunturile din Reteaua de cautare. Si este adevarat ca aceasta face parte din raspunsul la intrebarea „Ce este Google Ads?”

Cu toate acestea, tinzi sa uiti ca Google Ads este mai presus de toate o platforma de publicitate. Iti permite sa lansezi o campanie publicitara direct pe Google, dar si pe Youtube, pe Gmail sau pe alte site-uri web, gratie publicitatii grafice  si remarketingului.

Stiai ca?

60%  dintre utilizatorii de internet dau click pe reclame Google Ads.

50% dintre utilizatorii de internet care fac click pe un link sponsorizat realizeaza un potential/ conversie.

Doar 10%  dintre utilizatorii de internet  nu fac niciodata click  pe un link sponsorizat.

In 2021 Google este de departe motorul de cautare nr. 1! Pe acest motor se efectueaza 7 miliarde de cautari pe zi,  atat de multe posibilitati pentru a-ti atinge tintele.

  • Google Ads este  parghia de marketing  care iti va permite sa  dezvolti notorietatea  marcii si a companiei tale pentru a-ti permite sa iti pastrezi clientii, sa efectuezi retarketing si sa  castigi noi perspective.
  • Google Ads este parghia de comercializare web care iti va propulsa afacerea pe web, dar si o solutie pentru a obtine mai multa vizibilitate pe internet.
  • Ce este Google AdWords? Anunturi text, anunturi grafice, anunturi pentru cumparaturi, anunturi video …

Indiferent de sectorul tau de activitate si obiectivele tale, publicitatea Google Ads iti poate satisface asteptarile!

Doresti sa iti asiguri vizibilitatea atunci cand grupul tinta tale iti cauta activitatea/serviciile? Vrei sa ajungi doar la cei care se afla pe o raza de X km in jurul companiei tale? Esti gata sa platesti doar daca iti viziteaza site-ul si/sau te contacteaza? Vrei sa masori rezultatele comunicarii tale?

TOATE acestea sunt posibile datorita Google Ads, iar specialistii de pe https://moloso.ro te pot ajuta sa realizezi toate aceste lucruri

  • Google Ads reprezinta diverse formate de publicitate

Trebuie sa stii ca Google Adwords nu inseamna doar anunturile pe care le gasesti in partea de sus a rezultatelor cautarii. Inseamna, de asemenea:

  • bannere plasate pe site-urile partenere
  • campanii video  (publicitate pe YouTube)
  • bannere Gmail
  • campanii de cumparaturi care permit comerciantului sa-si ofere produsele direct catre Google

Indiferent daca dorestii sa lucrezi la notorietatea ta, sa iti consolidezi imaginea, sa ramai in contact sau chiar sa fidelizezi clientii, Google AdWords iti permite sa iti atingi obiectivele si sa iti depasesti obiectivele!

0 Shares
You May Also Like