Ce cadouri ar trebui sa oferi la un botez evreiesc

Ce cadouri ar trebui sa oferi la un botez evreiesc

0 Shares
0
0
0

Botezul la  evrei coincide cu ceremonia speciala pentru baieti, rit de circumcizie masculina, care se intampla in a opta zi dupa nastere. Pentru fete, o petrecere de botez poate fi organizata oricand, desi multi parinti aleg sa o faca tot in a opta zi. O petrecere de botez introduce copilul in familie si prieteni si este un moment de mare bucurie. Cu exceptia cazului in care ai dat deja parintilor un cadou, este obisnuit sa aduci un cadou si la botez, insa chiar si daca ai oferit deja un dar poti sa oferi inca unul acum.

Cadouri cu tema evreiasca

Intrucat botezul este un obicei evreiesc, multora le place sa dea cadouri cu tematica religioasa. O stea mare a lui David, care atarna de un perete al patutului, este o idee distractiva pentru care parintii nu trebuie sa aloce mult spatiu. O ceasca Kiddush de dimensiuni pentru copii, un pahar de argint folosit pentru a onora Mitzvah asa cum sunt cele de pe K&R Baby, este o alta idee. Icoanele din Vechiul Testament sunt alte optiuni, dar si  o Biblie sau un cadou cu tema cu arca lui Noe este o idee buna. Multe decoratiuni, jucarii si carti prezinta teme din Arca lui Noe si sunt potrivite pentru o ceremonie de botez.

Obiecte utile pentru copii

Toate obiectele utile pe care parintii le pot folosi atunci cand isi cresc copilul sunt apreciate. Aceste obiecte ar putea fi orice pentru care parintii si-au exprimat nevoia, inclusiv scutece, servetele, salopete, lapte praf, biberoane sau paturi. De asemenea, puteti oferi haine sau jucarii special create pentru nou-nascuti. Daca nu sunteti sigur de ce ar putea avea familia nevoie, vorbiti cu bunicii, matusile sau unchii copilului. Sau, pur si simplu, alegeti ceva de care noii parinti vor avea nevoie in cantitati mari, cum ar fi scutece sau sosete.

Cadouri personalizate

Daca stiti din timp care este numele copilului, este distractiv sa aduceti un cadou cu numele scris pe el. Exista multe optiuni pentru cadouri personalizate, desi s-ar putea sa fie greu de gasit un cadou personalizat deja facut daca numele este neobisnuit. Daca acesta este cazul, este posibil sa fie necesar sa comandati un cadou personalizat.

Bani

Adesea, noii parinti primesc cadouri sub forma de bani. Daca stiti ca parintii nu mai au nevoie de un costumas pentru copii in plus, oferirea unui cadou in bani este o modalitate buna de a da ceva la botez. Acest lucru le permite parintilor sa foloseasca banii dupa cum considera de cuviinta, indiferent daca ii utilizeaza pentru scutece sau ii pun intr-un cont pentru copil. Suma pe care o acordati depinde de posibilitatile pe care le aveti si nu se considera necesara nicio suma stabilita. Plasati banii intr-un plic sau o nota scrisa de mana pentru a face darul un pic mai personal.

Dintre toate cadourile pe care le-au primit, mamele spun ca cel mai mult apreciaza lucrurile practice si lucrurile cu valoare sentimentala. Deci tineti cont de acest aspect atunci cand alegeti cadoul.

 

0 Shares
You May Also Like