Ce ai de facut daca nu poti efectua sau primi apeluri pe iPhone?
Ce ai de facut daca nu poti efectua sau primi apeluri pe iPhone?

Ce ai de facut daca nu poti efectua sau primi apeluri pe iPhone?

0 Shares
0
0
0

Odata cu trecerea timpului, telefoanele mobile vechi, cu butoane, au fost inlocuite cu smartphone-urile care se gasesc pe piata in zilele noastre, iar acest lucru este firesc, pentru ca un smartphone poate sa fie folosit in foarte multe scopuri.

Pentru a avea un asemenea dispozitiv, care sa functioneze tot timpul la capacitate maxima, va trebui sa iti indrepti atentia spre modele care apartin celor mai de succes firme de pe piata, si cu siguranta un producator de succes este Apple, asa ca poti oricand sa alegi cu incredere un terminal iPhone.

Trebuie insa sa stii ca datorita faptului ca inca nu a aparut modelul de telefon perfect, chiar si un smartphone de la Apple poate sa intampine mici probleme de functionare, care pot sa fie remediate fie acasa, pe loc, fie la un service de reparatii iPhone.

O situatie deranjanta cu care se pot intalni utilizatorii iPhone poate sa fie aceea in care fie nu pot sa efectueze apeluri, fie nu pot sa receptioneze apeluri, iar acest lucru se poate datora faptului ca dispozitivul are anumite configurari activate sau deoarece software-ul dispozitivului nu a fost recent actualizat, sau exista o problema de retea.

In cazul in care in loc sa ai semnal pe dispozitiv, vei vedea afisate mesajele “Niciun serviciu”, “Cautare”, sau “Lipsa semnal”, cu siguranta nu vei putea sa efectuezi apel sau sa receptionezi un apel, astfel ca va trebui sa cunosti cativa pasi care te pot ajuta sa remediezi problema pe cont propriu.

Va trebui mai intai de toate sa verifici setarile dispozitivului. In prima faza trebuie sa activezi si sa dezactivezi pe urma modul Avion. Va trebui sa accesezi configurarile, sa activezi aceasta functie, iar dupa 5 secunde sa dezactivezi functia respectiva.

Este indicat sa verifici si setarile functiei “Nu deranjati”, si sa te asiguri ca functia este dezactivata. In caz contrar, mai mult ca sigur nu vei putea receptiona un apel telefonic.

Deasemenea va trebui sa verifici si daca ai numere blocate pe telefon, iar acest lucru il poti verifica in setarile telefonului, la ramura setari apel, iar mai apoi la blocarea si identificarea apelurilor.

Va fi nevoie iarasi sa verifici daca este activata optiunea de redirectionare apeluri, iar in cazul in care aceasta optiune este activata, va trebui sa o dezactivezi cat mai rapid.

Un alt pas important pe care trebuie sa il efectuezi, este acela de a actualiza sistemul de operare. Mai intai va trebui sa cauti o actualizare a configurarilor de la operatorul de telefonie mobila, iar mai apoi sa verifici daca iOS-ul are o versiune noua.

Dupa ce incerci si acest pas, daca problema nu va fi remediata, vei scoate cartela din telefon, dupa care o vei introduce la loc. In cazul in care nici asa nu reusesti sa remediezi problema, atunci va fi nevoie sa verifici setarile de retea.

Va trebui sa resetezi configurarile de retea, iar in cazul in care nici asa nu se va remedia problema, atunci mai mult ca sigur va fi nevoie ca terminalul tau iPhone sa fie analizat si mai apoi reparat de catre expertii in reparatii iPhone.

0 Shares
You May Also Like