Case din containere

Case ridicate din containere

0 Shares
0
0
0

Containerele au fost folosite mai intai de toate pe santier, apoi pe camp, dupa care in parcurile de camping sau in zonele de calamitate pentru a caza temporar un numar mare de persoane.

Odata cu trecerea timpului, au inceput sa se construiasca din ce in ce mai multe case din containere, realizate din containerele maritime scoate din uz. Ei bine, aceste case au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate de catre cei care isi doreau o casa de vacanta.

Odata cu trecerea timpului, oamenii vazant cat de ieftina este realizarea unei case din containere, au inceput sa isi indrepte atentia spre aceste locuinte, pe care le-au ales drept locuinte temporare.

Referitor la casele din containere trebuie sa mentionam faptul ca sunt locuinte prefabricate care au dimensiuni standardizate, si carora le pot fi aduse anumite imbunatatiri si modificari pentru a se putea locui fara probleme in ele.

Atunci cand discutam despre imbunatatiri si modificari discutam fireste despre decupajele necesare pentru ferestre si usi, dar si despre decupajele peretilor interiori de compartimentare a caselor din containere.

Un aspect foarte important de precizat este acela ca o asemenea locuinta desi este alcatuita din containerele maritime scoase din uz, poate fi dotata cu instalatii electrice si instalatii sanitare.

Achizitionarea unei asemenea case poate sa reprezinte o alegere mai mult decat inspirata, dat fiind faptul ca o asemenea locuinta vine cu o serie importanta de avantaje.

In primul rand, o asemenea locuinta se poate finisa mult mai rapid decat o locuinta din caramida sau din BCA, si chiar si decat o locuinta din lemn.

Apoi, o asemenea locuinta este mobila, astfel ca se poate muta oricand dintr-un loc in altul, ceea ce in cazul altor case nu se poate.

Un alt aspect care trebuie amintit in ceea ce priveste o asemenea casa este acela ca are preturi mult mai atractive decat o casa construita din caramida, BCA sau chiar lemn, asa ca persoanele care nu au o situatie financiara foarte buna pot opta pentru o asemenea locuinta.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care trebuie sa il aiba o locuinta, este fara doar si poate reprezentat de rezistenta la cutremure si inundatii. Ei bine, atunci cand discutam despre casele construite din containere putem spune ca acestea sunt cele mai rezistente locuinte la cutremure, si sunt rezistente chiar si la inundatii.

Plus de asta, exista posibilitatea imbinarii containerelor intr-un mod variat, in asa fel incat o asemenea casa sa nu aiba nevoie de o autorizatie de constructie.

Asadar, dupa cum se poate observa, mai intai de toate au fost folosite izolat aceste case, dupa care unii le-au folosit drept casa de cabana, iar apoi odata cu trecerea timpului casele din containere au inceput sa fie considerate a fi locuinte permanente.

Tinand cont de multimea de avantaje cu care vine la pachet o astfel de casa, este cat se poate de firesc ca fiecare familie sau fiecare persoana care se afla in cautarea unei locuinte, sa isi indrepte atentia spre o casa din containere.

0 Shares
You May Also Like