Care sunt cele mai mari probleme ale dispozitivelor iPhone 8?

Care sunt cele mai mari probleme ale dispozitivelor iPhone 8?

0 Shares
0
0
0

Apple se afla in topul preferintelor utilizatorilor atunci cand vine vorba despre telefoane mobile, si cu siguranta toata lumea isi doreste un dispozitiv iPhone cat mai nou si cat mai performant.

Cei care isi doresc un asemenea smartphone, isi pot indrepta atentia spre iPhone 8, un smartphone care dispune de specificatii tehnice remarcabile, si care are un design ireprosabil.

Cu toate acestea insa, chiar si dispozitivele iPhone 8, se pot confrunta cu diferite probleme. Fireste, aici nu discutam despre o inlocuire geam iPhone 8 pentru ca dispozitivul a fost scapat pe jos, iar accesoriul s-a crapat.

Exista dispozitive iPhone 8 care au alte probleme mult mai serioase, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Durata de viata scurta a bateriei

Problemele legate de durata de viata a bateriei iPhone sunt extrem de frecvente si exista o sansa sa incepeti sa vedeti descarcarea anormala a bateriei pe iPhone 8 sau pe iPhone 8 Plus. Din fericire, probabil ca hardware-ul nu provoaca problema.

Daca incepeti sa observati descarcarea ciudata a bateriei pe iPhone 8, veti dori sa va grabiti in aplicatiile si software-ul dvs.  Cand este disponibila o noua actualizare pentru iPhone 8, va recomandam sa o instalati imediat. In timp ce actualizarile iOS nu mentioneaza de obicei imbunatatiri ale duratei de viata a bateriei in jurnalul de schimbare, exista intotdeauna o sansa ca o noua actualizare sa functioneze minunat.

Umflarea bateriei

Se pare ca unele baterii iPhone 8 incep sa se umfle. Problema are impact asupra utilizatorilor din intreaga lume, inclusiv aici in Romania. Din pacate, nu exista nicio modalitate de a rezolva aceasta problema pe cont propriu in afara inlocuirii bateriei.

Probleme legate de conexiunea wifi

Unii utilizatori de iPhone 8 raporteaza probleme cu conectivitate Wi-Fi. Problemele Wi-Fi sunt extrem de frecvente si pot sa apara in orice moment. Din pacate, ele pot fi dificil de rezolvat.

In primul rand, veti dori sa va asigurati ca nu este o problema cu ruterul sau furnizorul de servicii Internet (ISP). Reporniti routerul (deconectati-l timp de un minut si conectati-l din nou) si verificati daca acest salt porneste si se accelereaza. Daca sunteti sigur ca nu este o problema cu ruterul, firmware-ul routerului sau ISP, aici sunt cateva solutii pentru a incerca.

Daca intampinati viteze de descarcare / incarcare mai scazute decat cele obisnuite, puteti incerca sa resetati setarile de retea ale dispozitivului. Accesati aplicatia Setari> Generale> Resetare> Resetare setari de retea. Acest lucru va determina dispozitivul dvs. sa uite parolele dvs. Wi-Fi, astfel incat asigurati-va ca aveti cei la indemana inainte de a face acest lucru.

Daca aceasta nu va ajuta, veti dori sa uitati reteaua Wi-Fi oferind problemele dvs. iPhone 8. Accesati setarile dispozitivului> Wi-Fi> Selectati conexiunea prin atingerea “i” in cerc> atingeti Usa acestei retele in partea superioara a ecranului. De asemenea, acest lucru va determina dispozitivul sa uite parola Wi-Fi, asa ca asigurati-va ca aveti parola disponibila.

De asemenea, trebuie sa reporniti iPhone 8. Acest lucru dureaza doar cateva secunde, dar se stie sa elimine diferite probleme Wi-Fi. Daca aceste remedii nu functioneaza, Apple a lansat propriul ghid pentru problemele Wi-Fi ale iPhone. Aruncati o privire acolo inainte de a programa o intalnire cu specialistii dintr-un service telefoane.

Asadar, dupa cum se poate vedea, chiar si un smartphone performant precum iPhone 8 poate intampina diferite probleme de functionare. Fireste, o asemenea problema ii poate aparea unuia din 1000 de utilizatori, insa este indicat sa aveti cunostinte despre acestea.

0 Shares
You May Also Like