Care sunt cele mai mari curiozitati despre videochat?

In ultimii ani, se vorbeste din ce in ce mai mult despre videochat, insa acest lucru este firesc in conditiile in care un numar din ce in ce mai mare de fete isi indreapta atentia spre prima agentie de videochat din Bucuresti, pentru a deveni model videochat.

Se spune ca banii castigati in fiecare luna de catre fetele care au ales acest drum sunt foarte multi, asa ca de regula domnisoarele sunt atrase de un astfel de job si datorita castigurilor mari, dar si datorita multimii de alte beneficii pe care le poate oferi un astfel de job.

Cele mai multe dintre fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie, sunt curioase sa afle cat mai multe lucruri despre ceea ce presupune munca de model videochat, dar si alte lucruri interesante.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, va vom prezenta cateva dintre cele mai mari curiozitati despre videochat, pe care le au fetele care aspira la un post de model de videochat.

Trebuie sa arat ca un model din revista?

In mod evident, aceasta este cea mai mare curiozitate a fetelor, pentru ca in cazul in care nu arata perfect, ele se pot simti oarecum descurajate. Ei bine, aspectul fizic conteaza in acest domeniu, dar nu este esential.

Conteaza foarte mult ca fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie sa aiba un aspect ingrijit, nu sa fie neaparat de 90-60-90. In cazul in care se pot mandri cu astfel de numere, cu atat mai bine pentru ele, insa nu este obligatoriu ca fetele sa arate ca din revista.

Este necesar sa vorbesc o limba straina?

Cu siguranta aici raspunsul este da. Clientii studiourilor de videochat sunt cetateni straini, iar modelele trebuie sa comunice cu acestia. Dat fiind faptul ca ei nu vorbesc limba romana, iar limba engleza se vorbeste peste tot in lume, modelele de videochat trebuie sa stapaneasca aceasta limba cat mai bine. In caz contrar, pot fi inscrise la cursuri engleza.

Cat pot castiga in prima luna?

A doua mare curiozitate a fetelor care aspira la un asemenea job, cu siguranta este legata de partea financiara. Media castigurilor din prima luna intr-un studio de videochat cu siguranta este in mintea tuturor fetelor.

Ei bine, precizam faptul ca pentru un model care respecta sfaturile oferite de catre traineri, si care totodata mai are un aspect fizic placut si vorbeste engleza la nivel mediu, incasarile pot depasi lejer suma de 1000 de dolari inca din prima luna, pentru ca mai apoi castigurile sa creasca pana la sume de ordinul miilor de euro. Totul depinde insa foarte mult si de numarul de ore lucrate de catre fiecare model.

Nu am experienta in domeniu, este asta o problema?

Desigur, studiourile ar prefera sa lucreze cu modele experimentate, insa toate studiourile accepta si fete care nu au experienta in aceasta activitate, mergand pe ideea ca experienta se castiga in timp si toti trebuie sa pornim de jos. Studiourile au traineri foarte buni, care sunt capabili sa le invete pe fete totul de la inceput la sfarsit, astfel incat acestea sa isi poata desfasura munca fara probleme.

Aveti sectiuni de adult dar si de non-adult?

Studiourile au de regula atat sectiuni adult cat si sectiuni non-adult, ceea ce inseamna ca se poate lucra pe sectiunea de adult dar si cea de non-adult, in functie de limitele fiecarei fete. Acele fete insa care practica videochatul adult, au castiguri lunare mult mai mari, pentru ca trebuie sa recunoastem ca majoritatea clientilor platesc mai multi bani pentru videochatul adult decat pentru cel non-adult.

Oferiti cazare?

Atunci cand fetele contacteaza prima agentie de videochat din Bucuresti, cu siguranta se gandesc la cazare, mai ales daca ele isi doresc sa vina in capitala din diferite zone ale tarii.

Exista studiouri de videochat care ofera cazare, in timp ce altele nu ofera cazare. Cert insa este faptul ca banii incasati din videochat, le ofera fetelor posibilitatea de a se caza in apartamente luxoase.

Va putea afla cineva ce muncesc?

Multe fete isi doresc o cariera in aceasta industrie, dar au nevoie de discretie, iar studiourile de videochat ofera discretie totala, si nu ofera informatii despre modelele lor. In plus, fetele pot ca pe site-urile de videochat sa blocheze anumite tari, astfel incat cunostintele din aceste tari sa nu le poata descoperi.

Exit mobile version