Care sunt cele mai bune aplicatii pentru muzica in Android?

Care sunt cele mai bune aplicatii pentru muzica in Android?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt cele mai importante dispozitive de pe piata in clipa de fata, dat fiind faptul ca ne permit sa le utilizam in atat de multe scopuri.

Cand vine vorba despre alegerea unui asemenea dispozitiv, oamenii au doua mari variante, si anume sa opteze pentru dispozitive iPhone, care au sistemul de operare iOS; sau sa opteze pentru Android, care este sistemul de operare al majoritatii smartphone-urilor.

Cei mai multi utilizatori opteaza pentru Android, dat fiind faptul ca este un sistem de operare mai usor de utilizat si de personalizat. Dintre fanii sistemului de operare Android, cei mai multi se impart intre Samsung si Huawei, acesta din urma fiind un brand intr-o continua crestere.

Foarte multi utilizatori au renuntat al dispozitivele Samsung sau iPhone, pentru a-si cumpara un telefon mobil Huawei, care functioneaza la fel de bine, dar care este mai ieftin. Avand un telefon mobil Huawei, veti putea instala orice aplicatie doriti, inclusiv cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica. Iata cateva exemple:

VLC

Cautati un media player gratuit care sa poata reda practic orice? VLC este aplicatia de instalat. Aceasta aplicatie versatila pentru Android va poate reda toate fisierele muzicale si videoclipurile fara probleme. Acesta ofera cele mai bune imagini si videoclipuri si este compatibila cu majoritatea fisierelor media.

VLC este o aplicatie dotata cu un temporizator de repaus, un reglaj de viteza de redare si o caracteristica pentru setarea tonurilor de apel. Se bucura de o interfata simpla care este foarte interactiva atunci cand redati fisierele media si poate suporta mai multe formate. Mai mult, aplicatia permite streaming.

Player de muzica Leopard V7

Leopard V7 Music Player este un player versatil de muzica Android gratuit, pe care veti dori sa il aveti instalat pe orice telefon mobil Huawei, si nu numai. Aplicatia va permite sa va organizati toate hiturile clasice alaturi de noile versiuni pentru un acces usor. O puteti utiliza pentru a va clasifica melodiile in functie de gen sau artisti. Fundalul este foarte personalizabil.

Unele caracteristici unice care vin cu Leopard V7 sunt 22 de stiluri de muzica prestabilite, trei teme si 22 de fundaluri personalizate. De asemenea, vine cu o bara de cautare care va permite sa cautati melodiile preferate pentru a fi redate. Aplicatia este activata prin Bluetooth si accepta controlul castilor si mai multe formate de fisiere.

Player muzical Pi

Pi Music Player este o aplicatie de muzica multipla platforma care functioneaza bine cu toate dispozitivele Android. Este o aplicatie gratuita care vine cu o colectie extinsa. Melodiile recente sunt adaugate automat pentru a va ajuta sa va actualizati. Aspectul este destul de decent si ingrijit si promite o multime de functii.

Unele caracteristici de top pe care trebuie sa le asteptati de la Pi Music Player includ suport pentru audiobook si podcast, si un dispozitiv de taiere a tonului de apel. Aplicatia vine cu 25 de teme de fundal animate, efecte 3D si egalizare pe cinci benzi. Exista, de asemenea, caracteristici de partajare pentru a partaja muzica cu prietenii.

Acestea sunt asadar doar cateva exemple de aplicatii muzicale pe care le puteti avea instalate pe un telefon mobil Huawei. Cu siguranta insa, puteti alege sa instalati diferite alte aplicatii pe orice smartphone Huawei. Va puteti instala aplicatiile in functie de preferinte.

0 Shares
You May Also Like