Care-sunt-cele-mai-accesate-site-uri-de-catre-romani

Care sunt cele mai accesate site-uri de catre romani?

0 Shares
0
0
0

Care-sunt-cele-mai-accesate-site-uri-de-catre-romaniPentru o creare site prezentare apeleaza la cei de pe ItExclusiv.ro persoanele care vor sa-si creeze un astfel de site. Cei care vor sa beneficieze de o creare site prezentare nu sunt majoritari, ci majoritatea persoanelor viziteaza tot felul de site-uri.

Astfel se face ca mereu intalnim tot felul de topuri care ne prezinta site-urile cele mai accesate de oamenii din diferite zone, tari, continente.

In ceea ce priveste populatia din Romania, topul site-urilor vizitate de acestea nu prezinta surprize foarte mari, insa iti pot da de gandit la un moment dat.

Se pare ca in fruntea clasametului se afla site-ul celor de la Facebook. Acest lucru e putin ciudat daca ne gandim mai bine, deoarece se pare ca romanii nu sunt extrem de interesati sa viziteze site-uri care intr-adevar ii informeaza in anumite privinte. Acest lucru arata in mod cert faptul ca mare parte din populatia romaniei care acceseaza internetul este dependenta de Facebook.

Pe locul doi intalnim site-ul celor de la Google Romania. Nu ne surprinde faptul ca e atat de sus in clasament, insa oarecum ne surprinde faptul ca romanii acceseaza mai mult Facebook-ul decat Google-ul. Insa, avand in vedere faptul ca de pe Facebook poti fi redirectionat pe o multime de alte site-uri, acest lucru e oarecum de inteles.

Pe locul trei se afla site-ul celor de la YouTube. Zilnic acesta este accesat de o multime de romani care vor sa vizualizeze fel si fel de clipuri video sau sa asculte muzica.

Site-ul celor de la YouTube este in topul clasamentelor in mai multe tari, deoarece continutul sau este mereu actualizat si are filmulete din toate domeniile.

Nu doar site-ul celor de la Google Romania este accesat des de catre Romani, ci si site-ul mare al celor de la Google. Google Romania este site-ul principal de la Google tradus in limba romana. Acest site a fost tradus si in multe alte limbi.

Site-ul de la Yahoo este un alt site accesat de catre romani. El ofera posibilitatea de a te conecta la servicul de email, se a citi stiri din diverse domenii sau de a te conecta pe

Yahoo Messenger

Urmatoarele doua locuri sunt ocupate de celebrele site-uri de la Olx si Tocmai. De ce le acceseaza romanii? Pentru ca mereu ei vor sa cumpere sau sa vand ceva. Aici gasesti tot ce ai nevoie, de la pixuri la automobile, de la carcase de telefon la apartamente. De asemenea, pe astfel de site-uri doritorii pot vinde si cumpara si servicii, nu doar bunuri.

Clasamentul continua cu site-urile legate de filme, pariuri, magazine online, jocuri, stiri, etc.

Romanii utilizeaza internetul din ce in ce mai mult, ceea ce nu e rau. Important insa este sa ne folosim timpul petrecut pe internet intr-un mod util, intrand pe site-uri de calitate, informandu-ne, fiind la curent cu ceea ce se intampla in tara si in lume in general.

Tu ce site-uri vizitezi cel mai adesea? Consideri ca „pierzi” timpul pe internet intr-un mod constructiv?

0 Shares
You May Also Like