Caracteristici de urmarit cand alegeti furnizorul de web hosting

Caracteristici de urmarit cand alegeti furnizorul de web hosting

0 Shares
0
0
0

In prezent, exista foarte multi furnizori pe piata de web hosting, asa ca este necesar sa cunoasteti cat mai multe detalii, inainte de a alege un pachet de gazduire web. In continure veti descoperi care sunt cele mai importante caracteristici de urmarit atunci cand optati pentru serviciile unui furnizor de web hosting.

Sigur, unele lucruri, cum ar fi managementul fisierelor si statisticile site-urilor, sunt aproape intotdeauna acolo, dar, de asemenea, tine cont de ftp / sftp, un program de instalare cu clic si de administrarea DNS. De asemenea, ar trebui sa existe un manager de fisiere – asigurati-va ca puteti edita fisierul .htaccess de acolo.

Instalare cu un singur click

Instalatorii cu un singur clic vin in diferite instrumente, cum ar fi Softalucous sau Simple Script.

In orice caz, scopul programului de instalare cu un click este de a va face viata mult mai usoara. Acestea sunt niste vrajitori de instalare care va ajuta sa instalati lucruri precum WordPress, Joomla, Drupal sau o serie de alte aplicatii web. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cateva nume si sa specificati un director sau asa ceva de-a lungul drumului.

Acces FTP / SFTP

Accesul FTP / SFTP este de nepretuit pentru deplasarea in siguranta a unor cantitati mari de fisiere. Unii furnizori de web hosting incearca sa scape doar cu managerul de fisiere, dar de obicei este destul de limitat.

.htaccess Acces la fisiere

Fisierul .htaccess este de asemenea extrem de puternic si va poate ajuta sa faceti modificari administrative la nivel de site-ul. Controleaza aproape totul, de la redirectionari pana la autentificarea prin parole si gestionare, si va fi vitala la un moment dat in eforturile viitoare.

Cu exceptia cazului in care va aleget un furnizor de web hosting de specialitate cum ar fi WP Engine si Pressidium (acestea se concentreaza in principal pe WordPress hosting), aceste caracteristici de baza sunt un must-have. NU TREBUIE sa va indreptati atentia spre furnizorii care nu le furnizeaza.

Ignorati spatiul pe disc si capacitatea de transfer de date (deocamdata)

Spatiul pe disc si transferurile de date nu reprezinta un factor de comparatie semnificativ pentru cumparatori – in special daca sunteti un nou proprietar de site.

Daca verificati, aproape toti furnizorii de hosting partajati ofera spatiu de stocare si transfer de date “nelimitat”. In timp ce termenul “nelimitat” nu este altceva decat un gimmick de marketing; utilizatorii de gazduire web au de multe ori mai mult decat o capacitate suficienta in ceea ce priveste stocarea si latimea de banda a transferului de date. In majoritatea cazurilor, RAM si puterea de procesare limiteaza utilizarea unui cont de gazduire nelimitat.

Daca va ganditi la asta, stocarea pe disc si latimea de banda nu prea conteaza pentru un proprietar de site-uri web in aceste zile. Imaginile pot fi stocate la Imgur sau Flickr, fisiere si documente pe Google Doc, videoclipuri pe YouTube si Vimeo si fisiere de date mari pe oricare dintre un numar imens de situri de stocare in cloud existente in prezent.

Deci, nu va ingrijorati prea mult despre stocarea dvs. de gazde sau despre latimea de banda pentru moment.

0 Shares