Beneficiile si dezavantajele reale ale implantului de par pentru femei si barbati

Beneficiile si dezavantajele reale ale implantului de par pentru femei si barbati

Daca te lupti cu caderea parului sau alopecie, este posibil sa fie o optiune buna pentru tine aceea de transplant de par. Spre deosebire de alte metode, transplantul de par ofera o solutie sigura si definitiva, nu este nevoie de un control de urmarire si monitorizare medicala continua dupa procedura.

Din fericire, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie repetata din cauza lipsei de rezultate, pentru simplul fapt ca longevitatea si cresterea parului sunt in general garantate de diverse clinici de specialitate.

Desi implantarea parului nu reprezinta un risc, inainte de a decide sa ca iti doresti cu adevarat sa treci prin asta, merita sa revezi argumentele pro si contra. 

Beneficiile implantarii parului:

Pentru ca, dupa cum se spune, fiecare medalie are doua laturi, pe langa beneficiile implanturilor de par, desigur, exista si dezavantaje.

Dezavantajele implantarii parului:

Acestea sunt avantajele si dezavantajele implantarii parului. Dar lista nu ar fi completa fara a anunta faptul ca, de indata ce pacientii care au fost supusi procedurii de implantare a parului, incep sa experimenteze ca zona capului lor pana acum chel este din nou acoperit cu par luxuriant, ceea ce ii indeamna sa isi declare pe deplin satisfactia.  

Exit mobile version