Apple-cere-de-la-Samsung-alte-milioane-de-dolari
Apple cere de la Samsung alte milioane de dolari

Apple cere de la Samsung alte milioane de dolari

0 Shares
0
0
0

Apple-cere-de-la-Samsung-alte-milioane-de-dolariO mare parte a utilizatorilor de smartphone-uri sunt impartiti in doua categorii, respectiv a celor care prefera telefoanele ce folosesc sistemul de operare Android si a celor care sunt fani Apple.

Disputele referitoare la care sunt cele mai bune telefoane inteligente continua sa ne surprinda, dar intotdeauna vor exista utilizatori iPhone si cei care folosesc dispozitivele mobile de la Samsung.

Este cunoscut faptul ca Samsung a platit deja 549 de milioane de dolari companiei Apple, dupa ce sud-coreenii au pierdut procesele legate de patentele Apple. Samsung este de parere ca Apple ii mai datoreaza alte 179 de milioane de dolari din cauza unor patente furate in anul 2012.

Suma de 179 de milioane de dolari reprezinta pagubele pe care Samsung le-a adus companiei Apple prin vanzarea unor dispozitive care contineau tehnologii Apple.

Aceste telefoane au fost vandute in urma cu aproximativ 4 ani, astfel incat aceasta suma include si dobanda pe care Samsung trebuie sa o plateasca pentru dispozitivele vandute. Astfel, Apple cere bani pentru toate telefoanele vandute in anul 2012, dar si dupa acest an.

Din pacate pentru cei de la Samsung, nu este prima data cand Apple intenteaza un proces impotriva acestora. In anul 2012 Samsung a platit lui Apple 930 de milioane de dolari, iar in iarna anului 2015 a mai platit 548 de milioane de dolari, din cauza unui alt proces castigat.

Asa se face ca Apple a primit sume uriase de bani de la Samsung, dar in ciuda acestui lucru producatorul sud-coreean fabrica si livreaza jumatate din procesoarele A9 pentru iPhone 6 si iPhone 6s Plus.

Desi in aparenta Apple si Samsung par sa colaboreze foarte bine, producatorii au neintelegeri de rezolvat in tribunale de aproximativ 4 ani, timp in care Samsung a fost nevoit sa plateasca peste un miliard gigantului american. Faptul ca Apple castiga procesele, reprezinta o modalitate prin care isi poate suplimenta veniturile.

In ciuda acestor neintelegeri, Apple si Samsung sunt printre cei mai preferati producatori de dispozitive inteligente.

Clientii Apple nu ezita sa viziteze un service iPhone Bucuresti, atunci cand au problemele cu propriile telefoane, pentru a le reda functionalitatea si a le prelungi durata de functionare. Atunci cand propriile iPhone-uri nu mai functioneaza, prefera sa cumpere un model nou, pentru a fi in continuare utilizatori de iDevice-uri.

Acest lucru spune foarte multe despre fidelitatea clientilor Apple, atat din Romania, cat si din diferite alte colturi ale lumii. Spre multumirea clientilor, producatorul american lanseaza in fiecare an noi produse sau le pune la dispozitie actualizari ale sistemului de operare. Toate acestea sunt menite sa asigure o utilizare cat mai confortabila.

Numarul persoanelor inconjurate de produse care afiseaza “marul muscat” sunt tot mai multe, iar unele dintre acestea nu se multumesc doar cu un telefon Apple, astfel incat achizitioneaza iPad, iPod, Mac, Apple Watch si Apple TV.

Din fericire, aceste persoane sunt multumite de performanta oferita de produsele Apple, astfel incat daca ar avea de ales, ar opta inca o data, fara ezitare,  pentru iDevice-uri.

0 Shares
You May Also Like