ActivTrack – tool pentru monitorizare

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre software de monitorizare a angajatilor, veti gasi trei niveluri de baza: Teramind este un exemplu de prim nivel, oferind instrumente puternice de monitorizare la nivel de intreprindere. Cel de-al doilea nivel consta din instrumente de urmarire a timpului care ofera caracteristici puternice de monitorizare.

Si ActivTrak (care este gratuit pentru maximum trei utilizatori), ne vine in minte pentru cel de-al treilea nivel de astfel de instrumente, un fel de “Google Analytics pentru biroul dvs.”. Aceasta ultima categorie implementeaza software-ul de monitorizare care permite companiilor sa masoare eficienta angajatilor, productivitatea si nivelurile de activitate.

ActivTrak detine o interfata administrativa inteligenta (UI). Acesta ofera o instalare usoara a agentilor precum si rapoarte si alerte excelente, concentrate pe productivitate. Acesta consta dintr-un nucleu solid de instrumente de monitorizare si caracteristici construite pentru controlul accesului la date si confidentialitatea utilizatorilor. Datorita acestor caracteristici, ActivTrak castiga detasat alegerea review-erilor, ca o alternativa la preturi accesibile fata de platformele de monitorizare a intreprinderilor, cum ar fi StaffCop Enterprise si Terminind – 125 de dolari la Teramind. Este cel mai bun dintre produsele pe care le-am testat, concentrandu-ne clar atentia asupra productivitatii angajatilor si asupra analizei comportamentului echipei fata de monitorizarea de baza.

 

Preturi si configurare

ActivTrak este gratuita pentru monitorizarea a pana la trei statii de lucru cu spatiu de stocare de 3 gigaocteti (GB). Planul gratuit (care include anunturi in UI) este livrat si cu ID-uri de cont nelimitate, export de CSV de activitate, stocare de date bazate pe HDD, o captura de ecran per activitate, precum si accesul la vizualizarea in timp real si blocarea site-urilor Web. Exista, de asemenea, planuri de baza si avansate, care vin fiecare cu o perioada de trial gratuita si o garantie de 30 de zile de returnare a banilor, in care tarifele sunt calculate de utilizatori.

Planul de baza include alarme multiple de ecran, stocare nelimitata a datelor, programul de instalare Windows la distanta, stocare de date pe baza de SSD si suport pentru e-mail fara anunturi. Tariful pentru acest plan incepe de la cel putin 10 utilizatori anual la 672 USD pe an, care, in functie de numarul de angajati, ajunge la doar cativa dolari per angajat, pe luna. Tarifele avasate se ridica la 1.152 dolari pe an pentru planul pentru 20 de utilizatori, 1.728 dolari pe an pentru 30 de utilizatori, 2.400 dolari pe an pentru 50 de utilizatori si 3.840 dolari pe an pentru utilizatorii cu peste 100 de persoane de monitorizat, fiecare oferind reduceri de volum astfel incat costul lunar individual per utilizator, sa fie doar cativa dolari.

 

Planul avansat este mai avantajos, dar ofera reduceri de volum. Pachetul Premium ActivTrak ofera asistenta telefonica, detectari USB si alarme de transfer de fisiere, procesare mai rapida a datelor, un raport de audit de securitate, integrarea Webhooks, mai multe optiuni de plata si cumparare, acces global la centrul de date si un reprezentant dedicat asistentei clientilor. Acest plan incepe de la 864 dolari pe an pentru 10 utilizatori. Alte optiuni de tarifare includ 1,728 $ pe an pentru 20 de utilizatori, 2,592 $ pentru 30 de utilizatori sau 4,320 $ pentru 50 de utilizatori. In plus, exista o optiune de “Numar exact de utilizatori” pentru 7,20 USD per utilizator pe luna (facturat anual).

ActivTrak are, de asemenea, optiuni de stabilire a preturilor de la luna la luna, atat pentru planurile de baza, cat si pentru cele avansate, si ofera programe de completare pentru gazduirea locala, prevenirea scurgerilor de date (DLP) si accesul la date SQL, Software-ul va permite sa executati interogari SQL avansate, sa compilati rapoarte personalizate sau sa combinati datele ActiveTrak cu propriile date interne. In ansamblu, ActivTrak are unele dintre cele mai flexibile software-la-servicii (SaaS) de stabilire a preturilor de instrumente in aceasta roundup. Ofera scheme mult mai accesibile de stabilire a preturilor pentru intreprinderile mici si mijlocii (SMB) decat pretul ridicat al unei companii, cum ar fi Veriato – 360 90,00 dolari la Veriato. In ceea ce priveste configurarea, agentul ActivTrak a fost la fel de usor de instalat ca Teramind.

Agentul de urmarire ActivTrak este disponibil pentru Windows, MacOS, Chrome OS si un browser Chrome instalat pe orice sistem de operare desktop (OS), inclusiv FreeBSD, Linux si altele. Pe testul nostru desfasurat pe Windows 10, ne-am conectat la contul de admin si am facut clic pe butonul Install Agent din partea dreapta sus. Cand creati un cont si va logati pentru prima oara, ActivTrak va ofera un pop-up cu un videoclip YouTube rapid, care va va ghida prin procesul de instalare a agentului.

Dupa ce a fost descarcat, expertul de instalare ActivTrak s-a deschis pe sistemul nostru de testare si a finalizat instalarea intr-un minut sau doua, cu zero probleme in acest sens. Agentul ActivTrak este stealth, ceea ce inseamna ca procesele de aplicatie si fisiere au nume incognito, astfel incat acestea sa nu fie observabile. Deci, odata ce instalarea a fost completa si am iesit din contul de administrare, sistemul a fost gata de monitorizare si a aparut imediat in interfata de administrare. In comparatie cu problemele legate de instalarea si compatibilitatea pe mai multe etape, cu care ne-am confruntat la instalarea agentului in instrumente cum ar fi in cazul solutiei InterGuard, ActivTrak s-a comportat ireprosabil.

Monitorizarea angajatilor

Impreuna cu Teramind, ActivTrak a aratat cel mai intuitiv, administrativ cloud-based UI, al oricaruia dintre instrumentele de monitorizare a angajatilor pe care le-am incercat. ActivTrak se poate sincroniza cu contul tau Google pentru autentificare in doi factori, un log-in autentic si o optiune de securitate suplimentara, care nu se gaseste in alte instrumente. Cand va conectati pentru prima data, tabloul de bord „Acasa” va ofera o serie de statistici si vizualizari de date pentru a obtine un tablou general al productivitatii echipei sau a organizatiei dvs.

ActivTrak urmareste timpul, indicand timpul total productiv si neproductiv petrecut in aplicatii si pe site-uri web, desi puteti filtra cu usurinta rezultatele pentru a afisa anumiti utilizatori sau grupuri. Derulati in jos, veti gasi o selectie de screenshot-uri recente ale angajatilor, urmata de o diagrama de bara de productivitate filtrabila si o diagrama a utilizatorilor care arata timpul productiv, neproductiv si inactiv. Mai jos, diagramele arata o defalcare a aplicatiilor de top si a site-urilor web vizitate. Pentru toate aplicatiile, ActivTrak inregistreaza textul din bara de titlu, insa pentru browsere, acesta colecteaza un camp de date suplimentar care contine adresa URL completa.

0 Shares
You May Also Like