Accesorii-ale-unui-ceas-de-mana

Accesorii ale unui ceas de mana

0 Shares
0
0
0

Accesorii-ale-unui-ceas-de-manaModelele uzuale de ceasuri au carcasa facuta din titan sau din otel si modelele de lux folosesc partial sau total in carcasa argint, aur sau platina.

Un alt lucru care va influenta pretul sau calitatea pe care o are ceasul este reprezentat de carcasa. Modelele ceva mai scumpe sunt facute din metal si sunt mult mai robuste decat cele din plastic.

Ceasurile de lux folosesc metale sau pietre pretioase pentru constructia carcaselor cum ar fi diamantele, rubinele, cristalele, safirele etc.

Daca aveti un ceas bun pe care doriti sa il vindeti sau sa il amanetati cautati pe internet cumparam ceasuri si veti gasi mai multe persoane interesate sa cumpere.

Geamul care protejeaza cadranul ceasului contribuie in mod decisiv la pretul final pe care il va avea ceasul dar influenteaza pretul mult mai putin decat mecanismul sau materialul din care este facuta carcasa.

In mod normal, pentru ceasurile de mana care se afla in gama de produse accesibile, geamurile pentru cadrane se fac din plexiglas care se zgarie destul de usor dar se sparge greu.

Pentru ceasurile care trebuie sa reziste bine la zgarieturi este necesar sa alegeti un geam facut din sticla minerala pentru ca rezista mult mai mult la zgarieturi comparativ cu plexiglasul dar se va sparge mai usor decat acesta.

In cazul in care nu puteti suporta zgarieturile atunci puteti alege si geamuri din safir sintetic dar acestea se pot sparge destul de repede daca este lovit.

Consideram ca si cureaua este un accesoriu important al ceasului care va tine mult mai mult de stil.

Este indicat ca atunci cand cumparati ceasul sa scoateti pentru inceput din calcul cureaua si daca va place carcasa, cadranul si mecanismul se potriveste nevoilor pe care le aveti sau ceasul are toate aplicatiile suplimentare pe care doritis a le solicitati este ideal sa il cumparati fara sa va mai ganditi la curea.

Cureaua se poate schimba. Este foarte posibil ca anumite curele cum ar fi cele din piele sa se rupa sau sa se degradeze, cele de cauciuc pot sa se rupa si cele din metal pot sa rugineasca sau sa isi modifice culoarea si oricum va fi necesar sa schimbati curelele pentru ceasuri.

Unicul lucru ce ar trebui sa va preocupe atunci cand cumparati un ceas este lungimea pe care o are cureaua. In cazul in care cureaua este prea lunga se poate ajusta la un ceasornicar.

Aici vorbim desigur despre curelele din metal care au zale deoarece acele curele care sunt facute din piele si plastic au in general si catarama si pot fi ajustate de utilizatori.

Este o piata imensa de ceasuri pe care se afla de obicei si flasuri mai ales cand este vorba de ceasurile de firma.

Va recomandam sa fiti atenti in momentul in care cumparti ceasuri si sa evitati chilipirurile deoarcee in general veti avea de a face cu ceasuri venite din zona gri, care nu au certificate de la producatori si pot sa fie ceasuri reconditionate originale care ulterior sunt vandute ca si cand ar fi noi.

0 Shares
You May Also Like