4 motive care ii fac pe utilizatori sa se intrebe daca este momentul sa aleaga iPhone

4 motive care ii fac pe utilizatori sa se intrebe daca este momentul sa aleaga iPhone

0 Shares
0
0
0

Atunci cand alegerea trebuie facuta intre telefoane mobile iPhone si Android foarte multi utilizatori se vad in imposibilitatea de a alege pentru ca nu stiu care este cel mai bun telefon pentru ei.

Au auzit tot felul de lucruri (adevarate si false) despre securitatea iOS

Unii oameni se lipesc de iPhone in loc sa incerce un telefon Android, deoarece au auzit afirmatii exagerate cu privire la securitatea sistemului de operare Apple. Unul dintre cele mai mari mituri despre iOS este ca sistemul de operare este imun la malware. Adevarat, aplicatiile iOS pot fi inca infectate cu malware, iar  utilizarea retelelor Wi-Fi gratuite  este la fel de mare pentru iOS, precum si pentru Android.

Datorita afirmatiilor false despre securitatea iOS si titlurilor pompoase si exagerate despre riscurile la care este supus  Android in momentul actualizarii, utilizatorii precauti aleg uneori un iPhone, deoarece considera ca va fi mai sigur si mai usor de utilizat decat un telefon Android. Si intr-un scenariu foarte grav, multi oameni stiu ca isi pot duce iPhone-ul intr-un magazin Apple pentru ajutor – o optiune pentru care nu exista un pachet similar atunci cand cumparati un telefon Android.

iPhone-urile se combina bine cu alte dispozitive Apple

Unii oameni aleg un iPhone pentru ca au deja alte dispozitive Apple acasa. Daca faceti cumparaturi pentru un smartphone nou si aveti deja produse Apple, cum ar fi un Mac sau un iPad acasa, este logic sa aveti in vedere cel putin sa alegeti un iPhone. Exista o varietate de aplicatii terte pe care le puteti utiliza pe dispozitivele dvs. de la diversi producatori. Dar, daca folositi un iPhone si un Mac, de exemplu, puteti profita de functiile pe care Apple le-a produs in sistemele de operare pentru a va usura activitatea si informatiile  sa curga de la un dispozitiv Apple la altul.

Utilizatorii au deja un iPhone

Unii oameni cumpara un iPhone pur si simplu pentru ca au avut deja unul de care au fost foarte multumiti.

Daca ai deja un iPhone, atunci sansele sunt destul de mari sa  cumperi un alt iPhone atunci cand vei avea nevoie de un smartphone nou pe viitor. Multi oameni trec de la iOS la Android (si, dimpotriva, de Android la iOS). Dar majoritatea oamenilor se simt destul de confortabil cu acelasi brand. Uneori poate fi  dificil sa comutati intre iOS si Android, mai ales pentru ca mutarea necesita si o mutare a datelor si fisierelor si, de obicei, se intampina probleme in procesul de transfer al datelor. Probabil ca acest lucru nu suna foarte atragator pentru utilizatorii de smartphone-uri obisnuiti, care pot sa nu fie chiar fascinati de timpul pe care trebuie sa il petreaca in timp ce sincronizeaza informatiile de pe doua telefoane cu sisteme de operare diferite.

Cei mai multi utilizatori au avut deja iPhone si apreciaza aceste telefoane pentru tot ceea ce sunt in ansamblu. Acestia sunt utilizatorii care nu au nevoie sa citeasca recenzii si nici sa se documenteze pentru ca stiu exact ce vor.

0 Shares
You May Also Like