3 accesorii de baie pe care trebuie sa le ai!

0 Shares
0
0
0

Baia este locul grevat de intimitate si de cele mai multe ori in aceasta incapere se investeste cel mai mult la nivel de confort. Din acest motiv, totul in interiorul baii trebuie sa functioneze ca pe roate, incepand de la cele mai mici detalii si terminand cu cele semnificative.

Iti propunem asadar sa vezi ce nu ar trebui sa iti lipseasca la nivel de accesorii de baie si ce anume ar trebui sa urmaresti atunci cand achizitionezi aceste produse.

Daca am spus ca totul trebuie sa mearga ca pe roate, atunci vom incepe cu ceva ce chiar seamana a roti si anume role cabina dus. Nesemnificative, ar spune unii, insa de aceste role cabina dus depinde in foarte mare masura buna functionare a acesteia.

In principiu cabina de dus are montata o cadita pentru utilizare in cazul proceselor de igiena, iar inchiderea se realizeaza cu ajutorul unor profile de aluminiu (in cele mai multe dintre cazuri) pe care sprijina sticla securizata ce inchide cabina.

Cabina va avea o parte statica, sub forma unor pereti de sticla securizata de sine statatori si o parte mobila, care va functiona sub forma unor usi cu scop de deschidere si inchidere. Usile aceste trebuie sa culiseze pe sina montata pe cadita de dus, iar acest lucru se poate realiza exact cu ajutorul acestor role cabina dus.

Rolele trebuie sa fie realizate din materiale de calitate, astfel incat sa poata rezista atat uzurii zilnice (inchidere-deschidere) cat si solicitarilor de tipul umezelii sau a depunerilor de piatra. Fireste, aceste lucruri pot fi prevenite si chiar reparate, insa in cazul extrem al cedarii rolelor, ele vor trebui inlocuite, deci informatiile par a fi cu adevarat binevenite.

Ca recomandare, rolele din inox, cu acoperire de teflon par a fi produsele cu cea mai mare cautare, drept pentru care merita incercate pentru a vedea care sunt rezultatele.

Bateriile sunt si ele accesorii pe care trebuie sa le avem in vedere. Materialul din care sunt aceste utilizate, dar si esteticul, acestea sunt lucruri care conteaza foarte mult. O imbinare perfecta a celor doua criterii nu face altceva decat sa aduca armonie spatiului, dar si siguranta in exploatare de care un utilizator are atata nevoie.

In acest an par a fi la mare cautare bateriile lebada sau chiar bateriile lebada, in special daca vorbim despre montarea acestora in bai moderne, realizate cu materiale naturale.

Rezervorul de toaleta este si el un accesoriu pe care nu il trecem cu vederea. Indiferent de forma sau dimensiune, un rezervor trebuie sa aiba caracteristici sporite de rezistenta.

Socurile mecanice si uzura normala il vor pune la mare incercare, drept pentru care alegerea se va fac in functie de calitatea materialului din care este executat. Majoritar in variante de culoare alba, rezervorul poate fi gasit intr-o varietate de modele, fapt ce usureaza alegerea si faciliteaza economia si bunastarea.

Fiecare dintre aceste accesorii, fie ca vorbim despre role cabina dus, baterii sau rezervoare de toateta, se recomanda a fi cumparate din magazine de profil, specializate, care ofera chiar prin experienta lor o garantie a utilizarii. Este normal sa alegem aceste produse din locuri avizate, astfel incat sa ne putem bucura de calitatea pe care magazinul din coltul blocului nu o poate oferi.

0 Shares
You May Also Like